Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expozitie de fotografie aeriana, la Galeriile de Arta Mangalia

ro

09 May, 2009 02:53 2039 Marime text
expo.jpgGaleriile de Artă ale Centrului Român de Afaceri „Marea Neagră" au găzduit, ieri, expoziţia de fotografie aeriană „Oblic", a autorilor Mircea Stoian şi Răzvan Nicola. Expoziţia este alcătuită din fotografii aeriene, precum şi din imagini aer-aer şi sol-aer, cu tematică aviatică şi poate fi admirată şi zilele următoare, la Complexul „President".
expo1.jpgMircea Stoian este inginer şi, de peste 25 de ani, fotograf comercial. Deţine o importantă arhivă de imagini - arheologie, arhitectură, peisaje, aeriene şi aviaţie, o parte din aceasta fiind expusă în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Tulcea, Techirghiol, dar şi la Roma. Răzvan Nicola este pilot comercial de avion şi a acumulat, până în prezent, peste 3.000 de ore de zbor. În august 2007, realizează primele sale imagini aeriene cu Vulcanul Etna, continuând ulterior să „vâneze" orice subiecte fotografice interesante şi adună în arhiva sa peste 1.500 de fotografii aeriene şi de aviaţie. Expoziţia „Oblic" reprezintă primul său proiect important privind fotografia aeriană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • UN BUN ZIARIST 09 May, 2009 21:58 Informatii netrunchiate despre expozitie gasiti tot pe site-ul ziarului Ziua de Constanta, intr-un material aparut in data de 07.05.2009, adica la urmatoarea adresa: http://www.ziuaconstanta.ro/comunicate-de-presa/muzee/vernisaj-de-fotografie-aeriana-organizat-de-muzeul-callatis--07-05-2009.html