Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Un mărțișor într-o comedie romantică, pentru iubitoarele de teatru din Constanța

ro

02 Mar, 2022 00:00 2891 Marime text
  • Vineri, 4 martie, doamnele și domnișoarele iubitoare de teatru pot avea acces la spectacolul „Desculț în parc”, cu bilete la preț redus
 
Teatrul de Stat Constanţa a pregătit un mărţişor pentru toate doamnele și domnișoarele care vor veni să vadă „Desculț în parc”, savuroasa comedie a lui Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache.
 
Astfel, la spectacolul care are loc vineri, 4 martie, de la ora 19, la Centrul „Jean Constantin”, cu un singur bilet vor putea intra două doamne sau domnișoare. Pot fi spectatori și bărbaţii, doar că ei vor plăti bilet întreg.
 
Vom putea revedea, cu această ocazie, celebrul cuplu de tineri căsătoriţi Paul şi Corrie Bratter (jucați de Tani Ștefu și Florina Stănculeţ), preocupaţi să-şi salveze dragostea, să lase la o parte convenţiile şi să trăiască în prezent, cu bucurie și entuziasm.
 


Celor doi protagonişti li se alătură un alt cuplu, trecut de a doua tinereţe, întruchipat de Nina Udrescu și Liviu Manolache, care dovedesc că întâlnirile fericite pot apărea la orice vârstă.
 
Piesa a devenit cunoscută în toată lumea prin faimoasa ecranizare, din 1967, cu Robert Redford, Jane Fonda şi Charles Boyer.
 
Citește și: Constanța culturală Actorii Teatrului de Stat Constanța continuă să joace și în acest weekend
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii