Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei exerciții recomandate de Horia Tecău, de făcut în casă, pentru menținerea unui tonus fizic bun (galerie foto)

ro

02 Apr, 2020 00:00 3254 Marime text

Campionul constănțean de tenis Horia Tecău a acceptat provocarea UNICEF România și a recomandat trei exerciții fizice de efectuat acasă, în contextul pandemiei de coronavirus.
„Pentru că în perioada aceasta trebuie să stăm acasă, pentru a ne putea proteja unii pe alții, l-am provocat pe Horia Tecău, Ambasador Național pentru UNICEF în România, să ne arate cum putem rămâne în formă apelând la 3 exerciții simple“, se arată pe pegina de facebook a UNICEF România.

„Salut! Cum vă descurcați cu statul acasă? Știu că nu este ușor, dar e singurul mod prin care ne putem proteja unii pe alții. UNICEF m-a provocat să vă recomand trei exerciții fizice, prin care ne putem păstra un tonus fizic bun. Dacă le faceți dimineața, vă vor da și un tonus psihic bun pentru tot restul zilei“, a spus jucătorul de tenis.

Cele trei exerciții sunt: genuflexiuni, alergare cu călcâiele la șezut și alergare cu genunchii sus, efectuate de pe loc. „Folosiți și brațele și aveți grijă să respirați foarte bine când le faceți“, a dat Horia un sfat.

Totodată, marele sportive susține campania #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ, derulată de Ministerul Educației și Cercetării. „În această perioadă, în care stăm acasă, este și un timp bun pentru a învăța ceva nou, pentru a face un curs online ori a citi o carte pe care am amânat-o mult timp. Nu în ultimul rând, este un moment bun de conectare cu familia, cu prietenii apropiați și cu aceia cu care nu am vorbit de mult timp, persoane speciale care ne-au ajutat, la un moment dat, în viață. Haideți să fim uniți, să avem grijă unii de ceilalți, acum mai mult decât niciodată și, cu siguranță, totul va fi bine!“, a spus Horia.

Sursa foto: Facebook (UNICEF România)


Citește și:

Constănțenii Simona Halep şi Horia Tecău, desemnaţi cei mai buni jucători de tenis ai României în 2019

Astăzi e ziua de naștere a lui Horia Tecău. Performerul din Constanța a ajuns la 35 de ani
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii