Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanța Anunț pentru vizitatorii Țărilor Piticilor și ai Gravity Park

ro

22 Oct, 2020 17:43 2296 Marime text
  • Anunțul a fost dat având în vedere creșterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în municipiul Constanța.  
 
Cu scopul de a menține un spațiu sigur pentru cei mici, având în vedere creșterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în municipiul Constanța, vizitatorii Țărilor Piticilor și Gravity Park sunt rugați să rămână în afara parcurilor de distracție dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată sau suspectă de infectare cu Covid-19, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii.

Pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța” îi roagă pe aparținătorii copiilor să poarte mască în interiorul parcurilor, acoperindu-și nasul și gura.

De asemenea, toți vizitatorii parcurilor sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități. RAEDPP Constanța vă mulțumește pentru înțelegere!, se arată în comunicatul regiei constănțene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii