Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, externat din spital „Puneți sănătatea pe primul loc!“

ro

11 Dec, 2020 16:12 2260 Marime text

 
  • Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost externat din spital.
  • Artistul a fost infectat cu Covid-19, iar acum spune că se simte mai bine.
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost externat din spital. Artistul a fost infectat cu Covid-19, iar acum spune că se simte mai bine.

Acesta transmite tuturor să pună sănătatea pe primul loc prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de socializare.
 

Salutare oameni buni!  De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins.

A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata .

Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas.

Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat si atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Multumesc de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele.


Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.

La final,dar nu in ultimul rând ,vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata.

Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist,cum v-am obisnuit de fiecare dată,dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă.

Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!!, a transmis artistul pe pagina sa de socializare.

Amimntim că, boala nu l-a ocolit nici pe cântăreţul în vârstă de 44 de ani Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, care a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia. Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are coronavirus. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat atunci că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată, scria romaniatv.net.

Citește și: Internat la Terapie Intensivă la Spitalul Municipal Medgidia Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu coronavirus

Sursa foto: Facebook/ Mihai Budeanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii