Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Internat la Terapie Intensivă la Spitalul Municipal Medgidia Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu coronavirus

ro

20 Nov, 2020 07:30 6288 Marime text
  • Boala nu l-a ocolit nici pe cântăreţul în vârstă de 44 de ani Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, care a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia.
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are coronavirus.  Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată, scrie romaniatv.net.

Amintim, carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța
Ieri, prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 74 a CJSU Constanța.

Aceasta prevede propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a municipiului Constanța, începând cu data de 20 noiembrie a.c., ora 20:00.
 
Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c.
 
Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reședința de județ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Sursa foto: Facebook/ Mihai Budeanu

Citește și: La ora 20.00 Constanța intră în carantină. S-au votat măsuri extrem de dure. Restricții draconice pe timpul zilei și al nopții
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii