Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța Marcel Lică - „Împreună, cu răbdare, dragoste și credință, vom învinge coronavirusul!“ (video)

ro

26 Mar, 2020 00:00 3317 Marime text

 
În condițiile în care toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României sunt suspendate, din pricina crizei coronavirusului, și jucătorii de la FC Farul Constanța sunt acasă, urmând indicațiile autorităților  și efectuându-și programele individuale de pregătire.

„În funcție de felul în care va evolua situația, vom stabili o dată clară pentru reluarea antrenamentelor colective. Urăm tuturor multă sănătate și le transmitem să urmeze recomandările autorităților și să evite pe cât posibil deplasările, în special în spațiile aglomerate!“, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.
Secretarul general al FC Farul, Marcel Lică, fost fotbalist, arbitru internațional și președinte al clubului constănțean, a avut, la solicitarea ZIUA de Constanța, un mesaj pentru fanii „marinarilor“ și pentru constănțeni, în contextul pandemiei de coronavirus: „Dragii mei! Parcurgem o perioadă grea a existenței noastre. De aceea, vă rog să fiți responsabili. Respectați normele impuse de Guvern! Împreună, cu răbdare, dragoste și credință, vom învinge coronavirusul!“.  
FC Farul a anunțat pe pagina oficială de Facebook că o parte din suma încasată în urma vânzărilor de pe magazinul online al clubului va fi donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în lupta cu COVID-19. În acest sens, cei de la Farul s-au adresat fanilor și constănțenilor să intre pe magazinul online (https://fcfarulconstanta.ro/magazin/) și să comande materiale promoționale în culorile și cu emblema grupării constănțene. Uniți și solidari!, a fost mesajul FC Farul, relații suplimentare oferindu-se la numărul de telefon 0744.224.215.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

„Uniți și solidari!“ FC Farul, în sprijinul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în lupta contra coronavirusului

„Aproape ca un mini muzeu“ Ianis Zicu, antrenorul FC Farul Constanța, are o frumoasă colecție de trofee, amenajată acasă (galerie foto)

S-a stins din viață în 2016 75 de ani de la nașterea lui Dumitru Antonescu, legenda FC Farul Constanța

Constanța. Pisică aruncată din tribună pe teren, unde juca Șoarece! Marcel Lică, întâlnire cu vechiul său prieten Victor Pițurcă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii