Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Marcel Lică, în mijlocul familiei și al prietenilor cu ocazia zilei sale de naștere

ro

30 Jun, 2020 00:00 4976 Marime text
    
  • Fostul mare arbitru de fotbal din Constanța Marcel Lică a împlinit 63 de ani. 
  • El a fost și fotbalist (inclusiv la FC Farul), dar și președinte la clubul de pe litoral și vicepreședinte al CCA. 
 
Secretarul general al FC Farul Constanța, fostul mare arbitru de fotbal Marcel Lică, și-a serbat ziua de naștere, împlinind 63 de ani. Ca de fiecare dată, cu această ocazie i-au fost alături membrii familiei și vechi prieteni, atât din arbitraj, cât și din sport în general.

Marcel Lică este fost arbitru internațional, fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, fost președinte al FC Farul, dar și fost fotbalist, jucând inclusiv la Naționala României și la FC Farul. La împlinirea vârstei de 63 de ani, Marcel Lică i-a avut alătuti, pe lângă cei din familie, și pe Vasile Curt, Aurel Onița, Sebastian Stoianof, Virgil Băiceanu, Radu Lefca sau Nicu Cucu. Plăcuta întâlnire a avut loc la baza sportivă „Eden“ din Constanța, deținută de familia Lică. Tot acolo, s-a derulat un turneu de tenis de masă, al comunității jucătorilor amatori, organizat în memoria lui Dan Staicu, un fost membru al comunității, stins din viață anul trecut.

Revederea cu Victor Pițurcă de la Mamaia


Marcel Lică s-a născut la Balș, în județul Olt, iar în fotbal a crescut la copiii Craiovei, generația 1956/1957, la grupa pregătită de Ion Gârleșteanu, din care mai făceau parte Victor Pițurcă, Ilie Balaci sau Gabriel Boldici. Cu Victor Pițurcă s-a revăzut în toamna anului trecut, la Mamaia, acolo unde U Craiova, pregătită pe atunci de Piți, venise într-un stagiu de pregătire. „A fost o revedere foarte plăcută, plină de bucurie. Nu mai stătusem față în față cu Victor Pițurcă de vreo doi ani. Suntem prieteni vechi. Am discutat multe, bineînțeles și despre fotbal, și despre Farul. A avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului nostru, Ianis Zicu. Îi place cum gândește despre fotbal“, a declarat atunci Marcel Lică.

Sursa foto: Facebook (Dornik de Sport)

Citește și:

FC Farul Constanța Marcel Lică - „Împreună, cu răbdare, dragoste și credință, vom învinge coronavirusul!“ (video)

Constanța. Pisică aruncată din tribună pe teren, unde juca Șoarece! Marcel Lică, întâlnire cu vechiul său prieten Victor Pițurcă 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii