Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un nou centru de vaccinare va fi deschis, de mâine, la Spitalul de Boli Infecțioase

ro

23 Oct, 2021 21:40 5030 Marime text
  • Centru nou de vaccinare în municipiul Constanța
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, printr-o postare pe pagina de Facebook, deschiderea unui nou centru de vaccinare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Programul centrului urmează a fi anunțat la începutul săptămânii viitoare.

„Dragi constănțeni, mâine deschidem un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Astfel, începând de la ora 8 dimineața organizăm un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcționare a centrului să fie anunțat la începutul săptămânii viitoare.

Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării.

După cum vedeți, zilele acestea ambulanțele și mașinile mortuare abia mai fac față solicitărilor și cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate și nevaccinate.

Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți.

Vă mulțumesc" a scris Vergil Chițac.


Amintim că mai sunt alte centre de vaccinare deschise pe raza municipiului Constanța, astfel: la Pavilionul Expozițional, în incinta City Park Mall și la Spitalul Militar de Urgență Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii