Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte trei centre din județul Constanța au primit avizul DSP Constanța. Printre ele și centrul de la Pavilionul Constanța

ro

02 Feb, 2021 16:05 2783 Marime text


Săptămâna trecută anunțam că au fost avizate centrele de vaccinare din Ovidiu, Cumpăna și Valu lui Traian. Iată că, potrivit datelor furnizate de către purtătorul de cuvânt al DSP Constanța, Tudorel Ene, au mai fost avizate alte trei centre - vorbim de Cogealac, Cernavodă și UAT Constanța, prin centrul de la Pavilionul Expozițional Constanța.

Urmează să fie ședință Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța pentru aprobarea hotărârii avizării pentru toate cele șase centre de vaccinare care au trecut de inspecția celor de la DSP Constanța.

Conform ultimelor declarații ale lui Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), pe 15 februarie ar trebui să fie deschise noi centre de vaccinare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anton 04 Feb, 2021 09:06 Se mai pot deschide inca 10 centre de vaccinare daca pe platforma online, de programare, nu apar decat 3 centre din judet, respectiv 2 din Mangalia si unu din Harsova, cu 0 locuri...