Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maraton de vaccinare organizat la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, cu prilejul Zilei Naționale a României

ro

27 Nov, 2021 08:10 1674 Marime text
Ministerul Apărării Naționale organizează în zilele de miercuri, 1 decembrie, și joi, 2 decembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României, un maraton de vaccinare, acțiune menită să sprijine efortul național privind combaterea COVID-19.

Potrivit MApN, maratonul se va desfășura în centrele de vaccinare din cadrul a șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2.

Astfel, cetățenii care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de miercuri, 1 decembrie, și până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie, în centrele de vaccinare care funcționează la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov și la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

„Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.
În perioadele 26–30 noiembrie și 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcționare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8.00 și 16.00 în zilele  lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19“ - au precizat reprezentanții MApN. 

Sursa foto: Unsplash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii