Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:08 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Câți constănțeni s-au vaccinat weekendul acesta. Iată centrele unde pot merge cei ce vor să se vaccineze

ro

25 Oct, 2021 15:58 1334 Marime text
  • 7910 constănțeni s-au vaccinat weekendul acesta  
7910 constănțeni s-au vaccinat weekendul acesta în centrele de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Primarul Chițac a precizat că este un moment critic pe care România îl traversează și trage speranța că din ce în ce mai mulți dintre oameni să conștientizeze importanța vaccinării

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța: 

Constanța se vaccinează! 7910 constănțeni s-au vaccinat weekendul acesta în centrele de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială.
 
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „ Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți.”
 
Cifrele înregistrate în perioada 22-24 octombrie sunt următoarele:

-Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional: s-au vaccinat 6233 persoane
-Centrul de vaccinare  din incinta City Park Mall: s-au vaccinat 1226 de persoane
-Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase: s-au vaccinat 264 de persoane ( a fost deschis doar în ziua de duminică).
 
De asemenea, echipele mobile au imunizat 187 de persoane.
 


În continuare, cei care doresc să se vaccineze o pot face la următoarele centre:
 
-Centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional, deschis zilnic, în intervalul orar 08:00- 20:00. De mâine, 26.10.2021, vor fi funcționale 20 de fluxuri de vaccinare, în prezent sunt deschise 18 fluxuri.

-Centrul de vaccinare din incinta City Park Mall, 2 fluxuri de vaccinare, deschis până pe 31 octombrie, în intervalul orar 10:00-20:00;

-Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, deschis zilnic, în intervalul orar 13:00 – 20:00;
 
În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.
 
Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).
 
Nu uitați! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.
 
Împreună învingem pandemia!

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii