Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:13 23 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maraton de vaccinare organizat de MApN la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa , cu prilejul Zilei Armatei

ro

22 Oct, 2021 18:23 1799 Marime text
  • Maratonul se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor  împotriva COVID-19.
  • Cetățenii din categoriile eligibile care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!”.

Potrivit MApN, maratonul se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor  împotriva COVID-19.

„Astfel, cetățenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie, în centrele de vaccinare care funcționează la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din  Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara“ - au transmis reprezentanții MApN.


Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii