Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de dezinsecție, efectuate zilnic de RAEDPP Constanța Directorul Florin Gheorghe - „Oamenii vor fi în siguranță în piețele administrate de noi“

ro

16 Mar, 2020 00:00 2916 Marime text

Sâmbătă au început acțiunile de dezinsecție a piețelor administrate de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța. Directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe, a declarat că regia a început deja dezinsecția celor mai mari piețe din Constanța, pentru ca atât cumpărătorii, cât și comercianții din municipiu să fie în siguranță. 
 
„Sunt măsuri luate de comun acord cu Primăria Constanța, fiind măsuri integrate. Vom face periodic astfel de acțiuni în piețele din municipiul Constanța. Azi (sâmbătă - n.r.) am început cu piața Tomis III și Piața Griviței, deoarece sunt cele mai mari. Duminică, aceste două piețe vor fi redeschise pentru toți constănțenii. Celelalte piețe sunt dezinfectate în fiecare seară, după ce se închid“, a declarat Florin Gheorghe.
 
De asemenea, în toate piețele din administrarea RAEDPP Constanța au fost montate dispensere și panouri informative. „Am discutat cu toți comercianții, chiriașii noștri, care știu cum să acționeze în această perioadă. Ne descurcăm foarte bine, suntem oameni responsabili. Sper să trecem cu bine, fără niciun fel de probleme, peste această perioadă“, a mai spus declarat Florin Gheorghe.
 
În ceea ce privește substanța cu care se face dezinsecția, directorul RAEDPP Constanța a precizat că regia lucrează cu firme autorizate. „Sunt firme autorizate, care au mai făcut și acum două luni dezinsecția. Aceste acțiuni vor continua. Substanțele sunt avizate de Ministerul Sănătății, astfel încât să nu avem surprize. Nu pe permitem să lucrăm cu amatori. Oamenii vor fi în siguranță în piețele administrate de RAEDPP Constanța.  
 
„Limitați contactele! Circulați cât mai puțin! Evitați deplasările în aglomerări! Renunțați la vizitele la prieteni! Informați-vă doar din surse oficiale: Linia verde națională: 0800800358. Spălați-vă pe mâini și dezinfectați-vă foarte des“, au transmis autoritățile locale.
 
Sursa foto: Primăria Constanța
 
Citește și:
 
Covid-19 Acțiuni de dezinsecție în piețele din administrarea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța

O navă este în carantină în Portul Constanța. Altele sunt așteptate în Constanța, Midia, Tulcea și Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii