Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănţeancă, supărată pe Nikos Greek Taverna de lângă statuia Lupoaicei, din cauza meselor din stradă. Ce spune administratorul restaurantului (galerie foto)

ro

09 May, 2018 00:00 19840 Marime text
O locuitoare a municipiului Constanţa ne-a trimis un mesaj, pe emailul cotidianului ZIUA de Constanţa, reclamând faptul că terasa Nikos Greek Taverna, situată pe bulevardul Tomis, chiar lângă statuia Lupoaicei, s-a extins pe trotuar „mai mult decât ar permite legea“.
 
„Oare de ce pentru terasa Nikos nu se aplică legea? De ce pentru ei sunt alte reguli? Nu respectă urbanismul şi legile date de Primărie pentru comerţ stradal? Vă citez din regulile pentru obţinerea autorizaţiei pentru terase: «culoar de trecere pentru pietoni - minimum doi metri, iar terasele au voie să se extindă cât tine faţada clădirii pe care o au închiriată!». Se observă că mesele se întind pe aproape trei spaţii comerciale care nu sunt închiriate! Oare Primăria a autorizat acest lucru, iar organele de control ignoră? Să mai discutam de pista de biciclişti, care continuă în terasa lor? Concurenţă loială există pentru terasele micuţe din jur, cărora nu li se permite mai mult de 2 - 4 metri / terasă? De ce nu ia nimeni măsuri?“, este mesajul primit de cotidianul ZIUA de Constanţa.
 
Precizăm că Nikos Greek Taverna funcţionează pe societatea SC Sufro Company SRL, firmă care se ocupă de „restaurante“. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Sufro Company SRL au ţinut să contrazică cele semnalate de reclamant. „Chiar ieri (luni - n.r.) am avut în control Poliţia Locală, care a stabilit că autorizaţia de funcţionare emisă de Primăria Constanţa este respectată. Din păcate, lunar avem zeci de reclamaţii, care, în urma controalelor efectuate de organele de control, se dovedesc că nu sunt reale. Nu am fost niciodată amendaţi de Poliţia Locală.
 
În ceea ce priveşte pista de biciclişti, aceasta se opreşte în terasa noastră. Mai mult, terasa noastră are un plan de situaţie, un desen tehnic, autorizaţie de funcţionare emisă de Primăria Constanţa. Cât priveşte acuzaţia că ne întindem şi în faţa altui sediu, ţin să precizez că alături de noi este un fost cabinet notarial. Avem acordul scris al doamnei notar ca să putem pune mesele în faţa fostului său cabinet“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Mihai Dumitru Şuţa.
 

Despre Sufro Company SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, Sufro Company SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Sufro Company SRL este deţinută de Ciprian-Mihail Fronea, născut pe 5.03.1975, în Râmnicu Sărat, Buzău, cu 33% din capitalul social, Mihai-Dumitru Şuţa, născut pe 25.10.1976, în Constanţa, cu 33% din capitalul social, şi Daniela Pouliakas, născută pe 13.05.1978, în Constanţa, cu 34% din capitalul social. Administratorii societăţii sunt Ciprian-Mihail Fronea, Daniela Pouliakas şi Mihai Dumitru Şuţa.
 
Sufro Company SRL are ca obiect de activitate „restaurante“. Societatea are următoarele puncte de lucru: Bucureşti, bulevardul Burebista nr. 2; Mamaia, careul 4, lot 3B; oraşul Ovidiu, strada Carierei nr. 1A; Mamaia, restaurant-hotel-pensiune Victory, construcţie C3; Mamaia, zona Cazino Sud, gelaterie + terasă bar restaurant+terasă+anexe; municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 44, subsol, scara C; municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 109, etaj P; municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 44, scara B, etaj P.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 43 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.725.072 de lei şi un profit de 853.793 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 80 de salariaţi, cifră de afaceri de 12.404.925 de lei şi profit de 2.553.749 de lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii