Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Fronea de la Nikos Greek Taverna a obținut două noi certificate de urbanism

ro

01 Feb, 2023 14:59 2168 Marime text
Ciprian Mihail Fronea de la Sufro Company, firmă pe care funcționează Nikos Greek Taverna și nu numai, a obținut două certificate de urbanism pentru investiția pe care o dorește realizată la două puncte de lucru din municipiul Constanța.
 
Primul, CU 292 din 1 februarie, vizează amplasarea pe B-dul Mamaia nr. 306A-306B, Zona Pescarie, la Nazzar Turkish Restaurant, a unei pergole la imobil existent spațiu comercial - construcție cu caracter provizoriu pe durata valabilității contractului de închiriere a terenului. La încetarea valabilității autorizației terenul se va aduce la starea inițială. Pergola este o construcție ușoară într-un parc sau într-o grădină, formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative. Notă: conturul pergolei nu va depăși limita terenului aferent nr. cadastral 239480. Totodată, prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: închidere perimetrală pergolă - întrucât prin definiție pergola nu este o construcție închisă.   
 
Al doilea document vizează punctul de lucru de pe bulevardul Tomis nr. 42 (subsol-pater), unde este Nikos Greek Taverna. Prin CU 294 din data de 1 februarie 2023, amplasarea unei pergole la imobil existent spațiu comercial - construcție cu caracter provizoriu pe durata valabilității contractului de închiriere a terenului. La încetarea valabilității autorizației terenul se va aduce la starea inițială. Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: închidere perimetrală pergolă - întrucât prin definiție pergola nu este o construcție închisă.
 
Despre Sufro Company SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2013, având sediul social în Constanța, pe strada Elisabeta. Asociați și administratori în firmă sunt Pouliakas Daniela – 34%, Ciprian Mihail Fronea – 33% și Suța Mihai Dumitru – 33%. În anul 2021, firma a raportat 186 de salariați, o cifră de afaceri de 51.707.201 lei și un profit de 9.661.962 lei.
 
Potrivit confidas.ro, Ciprian Mihail Fronea mai apare în Sufro Company București SRL. Suța Mihai Dumitru apare și în Skin Antiaging Studio SRL și Sufro Company București SRL.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii