Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Problema oamenilor străzii în Cartierul Faleză Nord

ro

15 Jun, 2020 00:00 3045 Marime text
  • Locuitorii cartierului constănțean Faleză Nord reclamă apariția oamenilor străzii, care nestingheriți își fac nevoile și agresează verbal constănțenii care locuiesc în zonă
  • Oamenii s-au adresat Poliției Locale și cer să se ia măsuri ample și de durată din partea autorităților


Locuitorii cartierului constănțean Faleză Nord reclamă apariția oamenilor străzii, care nestingheriți își fac nevoile și agresează verbal constănțenii care locuiesc în zonă.
“Ziua în amiaza mare, un individ își făcea nevoile fiziologice pe aleea pietonală din spatele blocului MZ6, circulată inclusiv de copiii noștri. Este a doua oară când îl surprind făcând asta în același loc (ultima dată s-a petrecut iarna trecută și nu am putut să-i atrag atenția, având în grijă copilul). El susține că nu are un WC în cartier, deși mi-e greu să cred asta. Din câte știu, sunt cel puțin unul în Parcul Dragoslavele și unul pe plajă, lângă faleza pietonală.

Am sesizat Poliția Locală și am vorbit cu un agent, care nu l-a găsit prin zonă imediat după sesizare. Probabil că va fi găsit și amendat, dar problema nu se va rezolva doar cu atât. Trebuie să se ia măsuri ample și de durată, iar noi, cetățenii, să nu permitem astfel de comportament.

Aștept informare cu privire la măsurile luate de Poliția Locală și Primăria Constanța în vederea soluționării sesizării”, a semnalat Claudiu M., un locuitor din Faleză Nord.
La rândul său, o altă doamnă care a locuit în cartier, afirmă că la momentul în care își avea domiciliul în această zonă a orașului era hărțuită aproape zilnic de un om al străzii, un individ îmbrăcat cu un palton negru. “Nu i-am adresat vreodat[ un cuvant – mă înjura, mă urmărea, îmi adresa obscenități. Trebuia să ma uit mereu peste umăr când mă plimbam în zonă”, povestește Andra P.
În zonă, funcționează și un adăpost pentru oamenii străzii, pe strada Dorobanți, din cartierul Faleză Nord.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii