Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Un taximetru părăsit de ani buni a devenit focar de infecţie în Poarta 6

ro

04 Dec, 2018 00:00 5113 Marime text
Un constănţean a sesizat cotidianul ZIUA de Constanţa cu privire la un autoturism abandonat în cartierul Poarta 6, chiar lângă spaţiul destinat locului de joacă din zona blocurilor ANL. Maşina este într-o stare avansată de degradare de mai mult timp, devenind un focar de infecţie.
 
Autoturismul de tip taximetru zace de ceva timp lângă parcul din Poarta 6, de la intersecţia străzilor Zefirului cu Brizei, iar un cetăţean din zonă a spus că este intolerabil faptul că focarul de infecţie se află în inima comunităţii din acest cartier. „Acest taxi, care de ani buni este părăsit, reprezintă un real focar de infecţie şi de accidentare a copiilor care, nesupravegheaţi, pot suferi accidente (interior plin de cioburile geamurilor sparte şi arcuri ieşite din scaunele automobilului)”, a spus constănţeanul.
 
Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa a precizat că autoturismul în cauză se află în atenţia instituţiei. Procedura este una de durată, într-adevăr, dar se află în stadiul final, urmând ca maşina să fie ridicată cât de curând de către aceştia. Mai mult, zona va fi, cel mai probabil, igienizată, cum de altfel se întâmplă în urma ridicărilor maşinilor care au devenit adevărate focare de infecţie.
 
Poliţia Locală Constanţa dispune, an de an, ridicarea autoturismelor părăsite de proprietari, însă legislaţia nu permite acţionarea rapidă în aceste cazuri. Identificarea, contactarea şi avertizarea proprietarului necesită depăşirea unui anumit număr de zile pentru a se dispune ridicarea automobilului de pe domeniul public al municipiului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 04 Dec, 2018 10:14 Vrajeala ! Cand a fost parada de 1 Decembrie cum s au putut ridica toate autoturismele din parcarea parcului de la Casa de Cultura ? Erau cel putin 3 masini lasate acolo , fara ca cineva sa mai treaca dupa ele ... si cu 3 zile inainte de parada a venit primaria si le au ridicat ! Oare lumea chiar nu s a saturat sa inghita vrajeala si sa fie mintiti in fata precum niste copii prosti ? De asemenea noroc cu anul asta centenar , de s au mai toaletat si copacii de acolo , au disparut wc urile infecte , s au decolmatat gurile de canal care miroseau groaznic , si in noaptea de 31 noiembrie s au carat sute de masini de gunoi pline de zapada adunata din zona aceea ! Restul orasului ... acelasi haos , gheata , oameni care isi rup gatul si nepasarea autoritatilor competente !