Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Vâlcea. Două persoane au murit într-un grav accident rutier. Un taxi implicat în accident

ro

22 May, 2018 08:59 2612 Marime text
Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs marţi dimineaţa pe DN 67, la Mihăeşti, între un autoturism (taximetru) şi o autoutilitară, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea citați de Agerpres.ro. 
 
În urma impactului, soferul taximetrului şi un pasager au murit, iar alţi doi pasageri din taxi au fost răniţi. Totodată, a fost rănit şi şoferul autoutilitarei, un bărbat din Poiana Lacului, judeţul Argeş.
 

"Pe DN 67, la Mihăeşti, la kilometrul 179+500 s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au decedat şi trei persoane au fost rănite. O dubiţă care se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea - Horezu ar fi pătruns pe contrasens, într-o curbă, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa spre Râmnicu Vâlcea", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu, la intervenţie s-au deplasat trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea, două echipaje SMURD şi două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi una de descarcerare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii