Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Olt. Trei persoane au murit și alte două au fost grav rănite într-un teribil accident rutier

ro

15 May, 2018 17:02 2075 Marime text
Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident rutier produs marţi în localitatea Redea, la faţa locului intervenind şi un elicopter SMURD care va transporta unul dintre răniţi, un băiat de 12 ani, la un spital din Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu citat de Agerpres.ro. 
 
Toate cele cinci victime se aflau într-un autoturism, un taximetru, care a lovit un stâlp de la intrarea în comuna Redea.
 
Trei bărbaţi au murit, iar o femeie şi un copil de 12 ani au fost răniţi.
 
Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi va fi transportat la un spital din Craiova, iar femeia, conştientă, va fi transportată la spitalul Municipal Caracal.
 

"Un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost implicat într-un accident. Persoanele din maşină au rămas încarcerate. Acţionează o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă. A intervenit şi elicopterul SMURD Craiova care a preluat copilul spre a-l transporta la un spital din Craiova. Sunt trei persoane decedate, trei bărbaţi. Al doilea rănit este o femeie", a precizat Băsăşteanu.

 
Poliţiştii au stabilit că autoturismul în care se aflau cele cinci persoane era condus de un bărbat de 46 de ani, care, pe fondul vitezei, ar fi pierdut controlul maşinii. Accidentul a avut loc pe DJ 542, la intrarea în comuna Redea. Maşina a lovit un stâlp de beton.
 

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe drumul judeţean 542, la intrarea în comuna Redea, un autoturism condus de către un bărbat de 46 de ani, din localitate, pe fondul vitezei ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile, şi s-a izbit de un stâlp din beton. În urma accidentului, trei persoane şi-au pierdut viaţa, conducătorul auto şi doi pasageri. De asemenea, ceilalţi doi pasageri, o femeie de 49 de ani şi un băiat de 12 ani, au fost rănite grav", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

 
La sosirea echipajelor de intervenţie, toate persoanele din maşină erau încarcerate şi s-a intervenit pentru extragerea lor. Cei trei bărbaţi decedaţi, în vârstă de 19, 46 şi 73 de ani, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa.

Sursa: Agerpres.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii