Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 12 iunie 2023. Un început de săptămână. Cu lună în scădere, numai bună pentru detoxifieri și eliminări

ro

12 Jun, 2023 12:42 1111 Marime text

Un început de săptămână
Cu lună în scădere, numai bună pentru detoxifieri și eliminări
Ies la suprafață de toate, pentru toți. Să fie văzute, înțelese, procesate și apoi eliberate.
Că sunt emoții, că sunt gânduri, că sunt multe dintre reziduurile lumii – dinamica feminină a energiei mișcă, precum apa, tot ce este, pentru a ieși și a se curăța.

De ce se întâmplă asta oare?

Să o lăsăm pe Oana Silvia Filip în cartea ”La Que Sabe (Cea care știe să fie femeie)” să ne explice în felul ei unic și original.

”Viața are menirea de a te transforma continuu, pentru că este o schimbare spre evoluție. De aceea, adaptabilitatea necesită flexibilitate mentală și emoțională și, nu în ultimul rând, creativitate.
”Fii ca apa” o să-ți șoptească de multe ori La Que Save. Apa poate lua orice formă, păstrându-și esența intactă. Apa este curgere și mișcare continuă. Apa care nu se mai mișcă își pierde menirea de susținătoare a vieții. Același lucru este valabil și pentru tine.

Înțelegi că pentru a fi ca apa nu poți să-ți îngrădești emoțiile
Simbolic vorbind, emoțiile sunt apa și se pot materializa în orice formă, în funcție de vasul în care alegi să le pui.
Valul de energie pe care l-ai identificat ca fiind furia, mânia, revolta etc care poate te-au străbătut de curând, în ce a fost pus?
Ai pus această energie în forma femeii- victimă, rănită și furioasă pe ceea ce i se întâmplă, sau privind-o, ai înțeles că de fapt ar trebui pusă în forma femeii care se iubește pe ea însăși mai mult?
Dacă ai ales a doua variantă, atunci ai înțeles deja că viața tocmai ți-a făcut un dar și ți-a arătat că există în sufletul tău un loc în care e nevoie să se restabilească armonia. Și ai ales să te adaptezi vieții, să fii una cu fluxul și curgerea sa naturală, să accepți să renunți la ceea ce te scoate în afara ei”.

Ce lecție interesantă despre acceptare ne propune Oana Silvia Filip la început de săptămână, în zi de luni (cu maximă vibrație feminină): să acceptăm să renunțăm la toate cârligele mentale și obiceiurile care ne scot în afara fluxului vieții.
Să acceptăm să renunțăm.
Pare un paradox, dar citit mai cu atenție, este chiar esența femininului.
Pentru a trăi orice, acceptăm ceea ce este.
Când ne simțim rănite, acceptăm că celălalt are puterea să ne rănească și acceptăm propria neputință de a rezista.
În orice se întâmplă, acceptăm (sau nu) ceva.

Ce acceptăm să renunțăm astăzi, pentru a avea o zi mai utilă și eficientă?
Persona, accept să renunț la auto-critica mentală continuă pe tema ”nu este suficient”. Astăzi, intenționez să trăiesc o zi în care accept că este suficient ceea ce este, așa cum este.
Să trecem precum apa și energia feminină prin energia zilei de astăzi, acceptând să renunțăm la tot ceea ce nu ne mai este de folos.

Cu iubire, tuturor 


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda

Citește și:  #ConstanțaEsteBineAm ajuns cu bine în zilele de week-end, în care putem să încetinim ritmul rapid al săptămânii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii