Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:21 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mecro System SRL a furnizat Universităţii „Ovidius“ echipamente de analize spectrale, în proiectului CEDMOG (documente)

ro

03 Jul, 2017 00:00 1106 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa continuă prezentarea câştigătorilor contractului „Furnizare echipamente, aparatură, instrumente de cercetare, mobilier şi echipamente IT necesare laboratoarelor Centrului de Cercetare - Dezvoltare pentru Studiu Morfologic şi Genetic în Patologia Malignă CEDMOG (12 loturi)“, atribuit de Universitatea „Ovidius“ din Constanţa.
 
În anul 2015, Universitatea „Ovidius“ din Constanţa a atribuit contractul „Furnizare echipamente, aparatură, instrumente de cercetare, mobilier şi echipamente IT necesare laboratoarelor Centrului de Cercetare - Dezvoltare pentru Studiu Morfologic şi Genetic în Patologia Malignă CEDMOG (12 loturi)“, cofinanţat prin FEDR - POS CCE. Cele 12 loturi ale contractului au fost câştigate de următorii agenţi economici: Proton Impex 2000 SRL, Silva Sistems SRL, Ronexprim SRL, Biogenetix SRL, Carl Zeiss Instruments SRL, Agilrom Scientific SRL, E-Laborator Feeria SRL, Mecro System SRL, Genomicall Solutions SRL. Locul principal de livrare a produselor - Centrul CEDMOG din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Contractul consta în achiziţia de echipamente, aparatură, instrumente medicale şi de cercetare, mobilier şi echipamente IT necesare laboratoarelor Centrului de Cercetare - Dezvoltare pentru Studiul Morfologic şi Genetic în Patologia Malignă CEDMOG, inclusiv instalare, testare, punere în funcţiune pentru loturile 1 - 12, iar pentru loturile 1 - 9, instruire personal.

Cum au fost împărţite loturile

Potrivit anunţului de atribuire, contractul nr. 145 - „Platformă analize laborator clinic“ - a revenit societăţii Proton Impex 2000 SRL. Valoarea contractului atribuit este de 694.827 de lei fără TVA. Contractul nr. 129 - „Echipamente auxiliare de laborator, omogenizare, măsurare, decontaminare“ -, în valoare de 33.755 de lei fără TVA, a fost adjudecat de Silva Sistems SRL. Această firmă a obţinut şi contractul nr. 122 - „Echipamente IT“ -, în valoare de 100.000 de lei fără TVA. Contractul nr. 113 - „Echipamente microscopie electronică“ -, în valoare de 3.289.930 de lei fără TVA, a fost atribuit societăţii Ronexprim SRL. Contractul nr. 115 - „Echipamente de procesare şi analiză histopatologică şi imunohistochimică“ -, în valoare de 997.770 de lei, a fost atribuit societăţii Biogenetix SRL. Câştigătoare a contractului nr. 114 - „Echipamente Microscopie Manuală“ - a fost desemnată societatea Carl Zeiss Instruments SRL. Valoarea acestui contract - 155.040 de lei fără TVA.
 
Biogenetix SRL şi-a adjudecat contractul nr. 116 - „Sistem integrat de analiză imagistică celulară“ -, în valoare de 1.536.390 de lei fără TVA, şi contractul nr. 118 - „Platformă de secvenţiere next generation şi analiză de fragmente“ -, în valoare de 2.085.600 de lei fără TVA. Contractul nr. 119 - „Platformă analize microarray“ -, în valoare de 905.300 de lei fără TVA, a fost câştigat de societatea Agilrom Scientific SRL. Contractul nr. 121 - „Mobilier de laborator“ -, în valoare de 596.184 de lei fără TVA, a revenit societăţii E-Laborator Feeria SRL. Contractul nr. 120 - „Echipamente analize spectrale“ -, în valoare de 311.715 lei, fără TVA, a fost câştigat de Mecro System SRL. Contractul nr. 117 - „Platformă analize acizi nucleici“ -, în valoare de 458.475 de lei fără TVA, a revenit societăţii Genomicall Solutions SRL.
 
Pe data de 7.08.2015, comisia de evaluare a procedat la deschiderea ofertelor depuse. La termenul-limită anunţat de autoritatea contractantă au depus oferte următorii agenţi economici: Carl Zeiss Instruments SRL Bucureşti - pentru lotul 2, Ronexprim SRL Bucureşti - pentru lotul 1, Agilrom Scientific SRL Bucureşti - pentru lotul 7, E-Laborator Feeria SRL Bucureşti - pentru lotul 11, Biogenetix SRL Bucureşti - pentru loturile 3, 4, 6, 8 şi 10, Mecro System SRL Bucureşti - pentru lotul 9, Genomic All Solutions SRL - pentru lotul 5, Sartrom Impex SRL Bucureşti - pentru lotul 10, Silva Sistems SRL Constanţa - pentru lotul 12.

Componenţa comisiei de evaluare

Comisia de evaluare, numită prin decizia nr. 12 din data de 4.06.2015 şi completată prin decizia nr. 15 din data de 21.07.2015, a avut următoarea componenţă: Laurenţiu Sârbu - director general administrativ, Adela Niculescu - şef Birou Achiziţii Publice, Maria Atanasie - director economic, Loredana Maximiliana Dan - şef Serviciul Juridic şi Contencios, Ionuţ Poinăreanu - manager proiect CEDMOG, Manuela Enciu - Facultatea de Medicină Generală. Acestora li s-au adăugat trei membri de rezervă: Cristian Titoiu, Silvia Andrei şi Corina Petcov. 

Cui a revenit lotul 9

Pentru lotul 9, care a avut ca obiect „Echipamente analize spectrale“, a fost depusă o singură ofertă de către SC Mecro System SRL, prin Adresa nr. 2529/06.08.2015. Comisia de evaluare a verificat şi a analizat propunerea tehnică pentru lotul 9, ofertat de Mecro System SRL Bucureşti, fapt evidenţiat în procesul-verbal nr. 1, înregistrat cu nr. 2755/19.08.2015, încheiat în şedinţa de verificare, analiză şi evaluare nr. 1 a documentelor de calificare.
 
Din verificarea şi analiza documentelor de calificare depuse de ofertantul SC Mecro System SRL Bucureşti, prin adresa înregistrată la autoritatea contractantă cu nr. 2529/6.08.2015, comisia de evaluare a solicitat calificări la documentele de calificare. Din verificarea şi analiza documentelor de calificare depuse de ofertantul SC Mecro System SRL Bucureşti, prin adresa înregistrată la autoritatea contractantă cu nr. 2835/21.08.2015, prin care s-a primit răspuns la cererea de clarificări cu nr. 2766/19.08.2015, comisia de evaluare a constatat că documentele de calificare şi selecţie prezentate de ofertant sunt complete din punctul de vedere al criteriilor de calificare existente în documentaţia de atribuire, ţinând seama de prevederile legale în vigoare, fapt evidenţiat în procesul-verbal de analiză, verificare şi evaluare nr. 2, înregistrat cu nr. 2937/02.09.2015, şi fişa de verificare, analiză şi evaluare documente de calificare lot 9. Comisia de evaluare a declarat că operatorul economic SC Mecro System SRL Bucureşti este admis, fapt evidenţiat în procesul-verbal de verificare, analiză şi evaluare nr. 2, înregistrat cu nr. 2937/2.09.2015. 

SC Mecro System SRL Bucureşti, în datele Registrului Comerţului 

Mecro System SRL a fost înmatriculată în anul 1991 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.500.000 de lei, integral vărsat, este compus din 150.000 de părţi sociale.
Mladin Cristian Tutu este asociat unic şi administrator al firmei al cărei obiect de activitate este comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, procesul-verbal de deschidere a ofertelor, precum şi raportul procedurii de atribuire.
 
Citeşte şi:
 
În cadrul proiectului CEDMOG, Carl Zeiss Instruments SRL a livrat echipamente de microscopie manuală Universităţii „Ovidius“ (documente)
 
În cadrul proiectului CEDMOG Ronexprim SRL a livrat echipamente de microscopie electronică Universităţii „Ovidius“ (documente)
 
În cadrul proiectului CEDMOG, Agilrom Scientific SRL a livrat Universităţii „Ovidius“ platforma de analize microarray (documente)
 
În cadrul proiectului CEDMOG, Biogenetix SRL şi-a adjudecat de la Universitatea „Ovidius“ lotul 6. Iată în ce constă acesta (documente)
 
În cadrul proiectului CEDMOG Biogenetix SRL a livrat Universităţii „Ovidius“ echipamente de procesare şi sistem integrat de analiză imagistică (documente)

Ti-a placut articolul?

Comentarii