Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:11 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a semnat cu două firme un contract pentru aparatură de laborator (document)

ro

28 Jan, 2020 00:00 943 Marime text

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de aparatură de laborator. Atribuirea a avut loc în data de 30 decembrie 2019, iar rezultatul a fost publicat pe licitatiapublica.ro pe data de 23 ianuarie 2020. Este vorba de un acord-cadru pentru 48 de luni. Suma finală nu este precizată pe portal, dar cele două societăţi care au câştigat contractul sunt Mecro System SRL şi Cromatec Plus SRL.


Despre Mecro Systems SRL


Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în Bucureşti. Firma are un capital social subscris de 1.500.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cristian Tutu Mladin, acesta fiind şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 

Cromatec Plus SRL, în datele Registrului Comerţului


Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Cromatec Plus SRL a fost înregistrată în anul 2015 şi are sediul în satul Tâncăbeşti, comuna Snagov, judeţ Ilfov. Capitalul social al firmei este de 10.000 lei, integral vărsat, compus din 1.000 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat în societate este Adrian Bobică. De asemenea, el este şi administratorul firmei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea "Documente" puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citeşte şi:

Cromatec Plus SRL va furniza Nuclearelectrica servicii de întreţinere pentru echipamentele Perkin Elmer (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii