Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:05 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Mecro System SRL a obținut un contract cu Nuclearelectrica SA Ce valoare are acesta (document)

ro

31 Oct, 2017 23:01 1021 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de servicii de reparare și de întreținere a aparatelor de măsurare. Potrivit licitatiapublica.ro,  contractul prevede furnizarea de servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru analizoarele Tekmar-Dohrman și SRI Instruments din Laboratorul Chimic pentru o perioadă de 4 ani. Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, a fost primită o singură ofertă din partea Mecro System SRL, ofertă declarată câștigătoare. Valoarea estimată a contractului a fost de 73.457 euro fără TVA, iar cea finală a ajuns la 83.772 euro fără TVA.
 
Despre Mecro Systems SRL
 
Conform datelor furnozate de Registrul Comerțului, interogat la data de 31 octombrie 2017, societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în Bucureşti, Sectorul 6, Bulevardul Timișoara nr. 100 P. Societatea are capital social subscris de 1.500.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cristian Tutu Mladin, acesta fiind și administratorul societății.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.  
 
Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 19.697.769 de lei, profit de 606.369 de lei și 46 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.    
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii