Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:15 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mecro System SRL livrează echipamente către Nuclearelectrica (document)

ro

10 Mar, 2017 23:47 1372 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Societatea Națională Nuclearelectrica SA
a atribuit un contract care are ca obiect furnizare analizor de carbon organic pentru măsurare carbon organic total (TOC) și carbon anorganic total (TIC); furnizare consumalibe necesare conform cărții tehnice a echipamentului pentru 2 ani de funcționare; servicii de instalare, punere în funcțiune, pregătire personal.

Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Mecro System SRL, pentru suma de 419.353,2 de lei. 

Înființată în 1991, Mecro System SRL are sediul social în București, un capital social subscris de 1.500.000 RON, integral vărsat, și asociat unic, în numele lui Mladin Cristian Tutu. El mai este asociat sau acționar în societatea Agricola Rogoz SRL. 

Potrivit vrajitorul.eu, bilanțul financiar pe anul 2015 arată că o cifră de afaceri de 58.385.429 de lei, cu un profit brut al exercițiului de 9.105.504 de lei. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii