Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:34 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma administrată de fostul consilier PSD Dospinescu a „prins” un contract de peste jumătate de milion de lei cu CN APMC (documente)

ro

02 Jul, 2015 00:00 1579 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în august 2009, prin licitaţie deschisă, contractul privind achiziţia publică de „motorină pentru nave”.
 
Oferta a fost depusă de trei operatori economici, pentru 350.000 de litri, și anume: SC M&D Sea Farers SRL, cu un preț de 588.235 de lei, SC Petrom SA, cu un preț de 606.683,81 de lei, și SC Rompetrol Rafinare SA, cu o ofertă de 850.482,50 de lei.
 
Potrivit raportului procedurii, din comisia de evaluare au făcut parte Emil Sorin Banias - președinte, Spiru Chirea, Tanța Muzechearu, Aurelian Liță, Cornelia Fir, Mirela Liliana Mateiciuc și Cristian Stoicescu - membri.
 
Comisia a hotărât că toate cele trei oferte sunt admise, însă ofertantul câștigător a fost SC M&D Sea Farers SRL, cu oferta de 588.235 de lei, fără TVA și accize.
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre SC M&D Sea Farers SRL Constanța

SC M&D Sea Farers SRL Constanța se află, potrivit Registrului Comerţului, sub incidenţa Legii nr. 85/2006. Firma a fost înființată în anul 2000 și se ocupă de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate. Sediul social este în Stația de carburanți - Dana 0 Port Constanța. Potrivit datelor furnizate la Registrul Comerțului în data de 1 iulie 2015, asociați persoane juridice în societate sunt SC Staff Group FM SRL și SC Spot Nav SRL. Lichidatorul judiciar al firmei este Maestro SPRL.

Administrator este Nicolae Dospinescu, fost consilier judeţean PSD și soțul Ramonei Dospinescu, apropiată a fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi coinculpată în Dosarul Retrocedărilor. Ea a fost suspendată, în luna februarie a acestui an, din funcţia de director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanţa.

Suspendarea sa a avut loc la puţin timp după ce procurorii DNA au început cercetarea pentru abuz în serviciu a lui Radu Mazăre, pentru că acesta din urmă nu ar fi dispus suspendarea din funcţiile publice pe care le deţineau, în cadrul Primăriei Constanţa, patru persoane judecate, alături de el, în Dosarul Retrocedărilor. Este vorba despre Constantin Racu, fostul director al Direcţiei Administraţie Publică, Ramona Daniela Dospinescu, directorul Direcţiei Patrimoniu, Ion Marica, directorul Direcţiei Tehnic-Investiţii, şi Nora Alina Chircă, consilier juridic.
 
Potrivit vrajitorul.eu, SC M&D Sea Farers SRL a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri de 1.800 de lei, un profit 0 și 0 salariați.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „motorină pentru nave“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii