Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la comerţ cu produse farmaceutice, la afaceri pe plajă Novitrade SRL a bătut palma cu ABADL (documente)

ro

24 Aug, 2016 00:00 4810 Marime text

 
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a atribuit, pe data de 4 mai, societăţii Novitrade SRL contractul de închiriere a plajei sector Năvodari I, subsector 2a.
 
Şedinţa de licitaţie s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile ordinului MMP nr. 454/21.03.2013 şi ale OUG 19/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Şedinţa de deschidere a ofertelor depuse s-a desfăşurat la sediul ABADL pe data de 4 mai. Ca urmare a anunţului de participare la procedura de atribuire a contractului de închiriere şi a achiziţionării caietului de sarcini, au fost depuse două oferte pentru sectorul de plajă Năvodari I, subsector 2a, de către New-Media Connection SRL şi Novitrade SRL. 
 
Ofertele celor doi agenţi economici au fost următoarele: New Media Connection SRL - 12.174,2 lei şi Novitrade SRL - 13.834 de lei. Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 12.783,6 lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
În urma analizei documentelor de calificare, comisia de evaluare a constatat că ofertanţii îndeplinesc condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini. Ţinând cont de punctajul obţinut de ofertanţi şi de documentele prezentate, comisia de evaluare a atribuit sectorul de plajă Năvodari I, subsector 2a, societăţii Novitrade SRL, care a obţinut 59,52 de puncte. La rândul său, ofertantul New Media Connection SRL a obţinut zece puncte.

Despre Novitrade SRL

Societatea Novitrade SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Andrei Mureşanu. Înfiinţată în anul 2002, firma este controlată de
Nicoleta Dumitraşcu, născută pe 16.05.1978, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, şi Florin Dumitraşcu, născut pe 15.07.1976, în Constanţa, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”, este Florin Dumitraşcu.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari I, subsector 2a, societăţii Novitrade SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii