Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate care are zeci de mii de contracte publice ridică un bloc în Mamaia

ro

25 Nov, 2022 00:00 1451 Marime text
  • APM Constanța a decis că nu trebuie realizat impactul asupra mediului
 
Novitrade SRL a primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța răspuns pozitiv pentru proiectul dezvoltat în județul Constanța.
 
La începutul lunii octombrie, a fost depus un memoriu de prezentare pentru construirea unui imobil P+3E+SpTh și împrejmuire teren. Amplasamentul se află în orașul Năvodari, zona trup Mamaia Nord, zona Tabăra de Copii, nr. 1/74, județul Constanța.
 
Ulterior, APM Constanța a decis că nu trebuie realizat impactul asupra mediului pentru proiectul amintit mai sus.
 
Valoarea investiției este de 1.950.676 lei, perioada de implementare fiind de 24 de luni. Construcția va avea drept destinație locuințe colective și împrejmuire teren, cu amenajare a 15 locuri de parcare pentru rezidenți în incinta proprietății. Terenul are o suprafață de 466 mp, cu un POT propus de 35% și un CUT de 1,4. Suprafața construită va fi, astfel, de 1.631 mp. Imobilul va avea în total 12 unități locative-apartamente, 1 spațiu tehnic, o terasă circulabilă peste etajul 3 și o terasă necirculabilă peste etajul tehnic.
 
Novitrade SRL
 
Firma este înființată în anul 2002, cu sediul social pe strada Andrei Mureșan din Constanța. Asociați în firmă sunt Florin Dumitrașcu – 90% și Nicolae Dumitrașcu – 10%, cu administrator Florin Dumitrașcu. Firma a raportat 9 salariați, cu o cifră de afaceri de 14,5 milioane lei, cu un profit de 2,65 milioane lei.
 
Societatea a încheiat aproape 20.000 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 140.198.230,22 lei. Majoritatea contractelor sunt semnate cu unități medicale pentru furnizarea de materiale sanitare, consumabile. Redăm o parte dintre firmele contractante: Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Novitrade SRL a contestat rezultatul unei licitații organizate de Spitalul Județean Tulcea. Cum s-a soluționat

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii