Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Spitalul Județean Constanța cumpără materiale sanitare de la mai multe firme (DOCUMENTE)

ro

14 Aug, 2023 15:42 932 Marime text

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost organizatorul a mai multor licitații, în care a atribuit contracte de achiziție materiale sanitare UPU SMURD următoarelor firme: Novitrade SRL, Neos Europe, Medical Technologies Internațional, Census Group și Donis Product SRL


Despre contractul obținut de Novitrade SRL

Novitrade SRL și-a adjudecat contractul intitulat „trusă de perfuzie cu robinet 3 căi intergrat și filtru hidrofob”.


Lotizarea s-a făcut astfel:

-LOT 1- Pachet truse perfuzie, Valoare Lei fără tva la cant.min. Acord Cadru- 81700 Lei Valoare Lei fara tva la cant.ma., Acord Cadru -2 941 200 Lei

-LOT 2-Trusă de perfuzie cu robinet 3 căi intergrat și filtru hidrofob Valoare lei fără tva la cant.min. Acord Cadru- 2.750 lei, Valoare Lei fără tva la cant.max., Acord Cadru -99000Lei

-LOT 3- Trusă de transfuzie cu filtru hidrofob Valoare Lei fara tva la cant.min. Acord Cadru -5.060Lei Valoare Lei, fără tva la cant.max., Acord Cadru -182.160 Lei

Valoarea totală a achiziției se ridică la suma de 270.5976 lei. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.


Despre Novitrade SRL

Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 14 august, firma este înființată în anul 2002, cu sediul social pe strada Andrei Mureșan din Constanța.

Societatea are ca obiect de activitate principal comerț cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociați în firmă sunt Florin Dumitrașcu – 90% și Nicoleta Dumitrașcu – 10%, cu administrator Florin Dumitrașcu.

Pentru anul 2022, firma a raportat 8 salariați, cu o cifră de afaceri de 13.444.644 lei, cu un profit de 2.685.745 lei.



Despre contractul cu Neos Europe

Neos Europe și-a adjudecat contractul intitulat „Contract furnizare -Proteză totală primara cimentată de genunchi pivotantă”.

Potrivit descrierii succinte, autoritatea contractantă achiziționează proteză totală primară cimentată de genunchi pivotantă. Valoarea totală a achiziției se ridică la 2.100.000 de lei.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar tipul procedurii a fost atribuirea unui contract fara publicarea prealabilă


Despre Neos Europe

Potrivit platofmei termene.ro, consultată la data de 14 august, societatea Neos Europea fost înființată în anul 2015, cu sediul în București, având obiect de activitate comerț cu ridicata cu produse farmaceutice.


Asociați sunt Chiriac Marian Hogea Russe Constantin Bogdan, care este și administrator. Chiriac Marian mai este asociat și administrator în firmele Mercury ATC Company, Abro Medical Internațional SRL, Limas Group SRL și Emos Care International SRL.

Hogea Russe Constantin Bogdaneste asociat unic și administrator al firmei Surgical Medbox SRL.

Menționăm că aceeași societate, Neos Europe SRL a livrat în cadrul unui alt contract încheiat cu SCJU proteze ortopedice de revizie, pe 6 iulie a.c. Valoarea achiziției fără TVA a fost de 210.000 lei.


Despre contractul cu Medical Technologies International

Medical Technologies International și-a adjudecat contractul intitulat „Furnizare endoproteze personalizate sold si genunchi”.

Potrivit descrierii succinte, autoritatea contractantă achiziționează lot endoproteze personalizate șold și genunchi format din: endoproteză totala de sold personalizată cuplu ceramică /ceramică, endoproteză totală de șold personalizată cuplu ceramică /polietilen a crosslink, endoproteză totală de șold personalizată cuplu metal /polietilena crosslink, endoproteză totală de genunchi personalizată, endoproteză totală de genunchi personalizată cu tibie modulară și extensie tibial.

Valoarea totală a achiziției se ridică la 707.630 lei.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar tipul procedurii a fost atribuirea unui contract fara publicarea prealabilă.


Despre Medical Technologies International


Firma a raportat pe anul 2022, o cifră de afaceri de 120.611.966 lei, la cei 43 de salariați, cu un profit de 9.903.698 lei.

Sediul social este în București, pe bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 84. A fost înființată în anul 2005. Activitatea principală constă în „Comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”. Asociat unic și administrator este Liliana Constantinescu.

Liliana Constantinescu mai apare în firmele Mit Life Sourse SRL, Medical Technologies Infinity SRL, Adda Shop Infinity SRL, International Center for Holistic Medicine SRL, Swiss Med Clinic SRL și Dealul Spirii Business Center SRL.



Despre contractul cu Census Group și Donis Product SRL

Census Group și Donis Product SRL și-au adjudecat contractul intitulat „Produse igienice din hartie” – 5 Loturi ”.

Potrivit descrierii succinte, autoritatea contractantă achiziționează produse igienice din hartie” – 5 Loturi

- lot nr.1 - șervețele tip zz dublu strat pentru Spital

- lot nr.2 – hârtie igienică fără tub pentru spital

- lotnr. 3 - Servetele Tip Zz Dublu Strat pentru U.P.U. SMURD și Medicina Legală

- lot nr. 4 – Hartie igienica dublu strat 20x9.5 cm, diam. 19 cm pentru dispenser / pentru U.P.U. SMURD

-lot nr. 5 – HARTIE IGIENICA FARA TUB pentru Medicina Legală

Valoarea totală a achiziției se ridică la 1.230.370 lei. Tipul procedurii a fost licitație deschisă.


Despre firma Census Group

Census Group SRL este fondată din anul 2007 și are sediul pe strada Irisului nr. 15, sectorul 3, București, după cum arată termene.ro.

Census Group SRL se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.

Andrei Paul Boje este asociat unic și administrator în firmă. Numele său mai apare și în Hedo Distribution SRL.


Despre Donis Product SRL

Firma a fost înființată în anul 2009 și are sediul în Vaslui.

După cum se arată pe termene.ro, în 2022, Donis Product a avut o cifră de afaceri de 2.681.969 lei, un profit net de 20.353 lei și un angajat.

Asociat unic al firmei este Cătălin Cerchez, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare, ca asociat, administrator (100%), într-o altă firmă din Vaslui, Donis Consulting SRL (în funcțiune), cu activitate principală „Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.“, fără achiziții publice.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta mai multe detalii. 



Citește și:

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat contracte cu două firme din București și Brăila (DOCUMENTE)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii