Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul „Fiolă“, şef Serviciu la Poliţia Comunitară

ro

10 Nov, 2008 22:46 4180 Marime text

politist.jpgAgentul de poliţie Gheorghe Moldoveanu, implicat în incidentul „Intersecţia“ - zona în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a adormit, în urmă cu doi ani - a „dispărut“, subit, de pe site-ul oficial al primăriei. Pentru o perioadă de timp, Moldoveanu a figurat pe organigrama Primăriei Municipiului Mangalia drept consilier al Serviciului Juridic din cadrul Direcţiei Administraţie Publică Locală.

Gheorghe Moldoveanu, denumit de presa timpului, în momentul incidentului în care a fost implicat Nicuşor Constantinescu, poliţistul „fiolă“, este, de fapt, şef Serviciu la unul dintre birourile Poliţiei Comunitare, unde deţine funcţia de consilier, cu un salariu de 1.165 lei. El a şi fost implicat într-un incident în cadrul primăriei, atunci când cetăţenii oraşului au fost nevoiţi să ia cu asalt treptele instituţiei publice, pentru a putea participa la şedinţa de consiliu.
Unul dintre colegii săi, la fel de celebru pe plan local, Marian Boroiu, şeful de campanie al lui Stelian Duţu, este încadrat tot ca şef de birou, cu un salariu de 2.066 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii