Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe unde puteţi vedea chipurile candidaţilor (document)

ro

10 May, 2016 00:00 2346 Marime text

 
În baza unui referat întocmit de Direcţia Servicii publice din cadrul Primăriei Constanţa, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a emis încă din luna martie a acestui an dispoziţia privind stabilirea locurilor speciale pentru afişajul electoral şi asigurarea amplasării de panouri electorale în cadrul alegerilor locale.
 
Conform Dispoziţiei nr. 1460 din 25 martie 2016, pe raza municipiului Constanţa, în perioada acestei campanii electorale premergătoare scrutinului din 5 iunie, sunt amplasate 86 de panouri electorale. Aici, fără a-i priva pe ceilalţi competitori, fiecare candidat sau formaţiune politică implicată în bătălia electorală îşi poate expune afişul electoral. În cele 40 de locaţii indicate de municipalitate vor exista, în majoritatea cazurilor, câte două panouri electorale.
 
Însă, ţinând cont că unele zone sunt mult mai frecventate de către constănţeni, viceprimarul cu atribuţii de primar, Decebal Făgădău, a identificat şase locuri în care au fost amplasate câte trei panouri stradale electorale. Acestea sunt pe bulevardul Tomis - în parcul din dreptul „Teatrului Ovidius“ (n.r. Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“) (3) şi la sediul Primăriei Constanţa (3), pe bulevardul Lăpuşneanu - City Park Mall (3) şi la Casa de Cultură, în dreptul staţiei de autobuz 100 (3), pe bulevardul 1 Decembrie - staţia de autobuz de la hypermarketul Kaufland (3) şi pe bulevardul Ferdinand, în dreptul staţiei de autobuz de la „Teatrul Naţional“ (n.r. Teatrul de Stat Constanţa) (3). Celelalte panouri stradale electorale sunt amplasate, câte două, în diverse zone ale municipiului, locaţiile exacte putând fi aflate consultând documentul ataşat materialului pe site-ul cotidianului ZIUA de Constanţa.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii