Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:12 28 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 - Stelian Ion, candidat USR-PLUS “Sunt cel mai atacat candidat din țară la aceste alegeri. Scopul lor este să mă împiedice să devin primar” (documente)

ro

18 Aug, 2020 00:00 1606 Marime text
  • Candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, ar fost în ultimele zile ținta unor atacuri, potrivit cărora, în 2005 a folosit documente false pentru a obține o repartiție pentru o garsonieră ANL
  • Stelian Ion a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat o serie de documente și spune că nu a săvârșit absolut nicio ilegalitate
  • Candidatul Alianței USR – PLUS a precizat că municipiul Constanța “este un oraș captiv mafiilor locale care se pretează la orice pentru a mă împiedica să devin primar”
  • Aceasta a mai precizat că a fost avertizat că vor urma și alte atacuri împotriva sa în perioada următoare

Candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța, deputatul Stelian Ion, a fost în ultimele zile ținta unor atacuri, potrivit cărora, în 2005 a folosit documente false pentru a obține o repartiție pentru o garsonieră ANL.
Stelian Ion a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat o serie de documente, vezi secțiunea “foto” .
Candidatul Alianței USR – PLUS a precizat că municipiul Constanța “este un oraș captiv mafiilor locale care se pretează la orice pentru a mă împiedica să devin primar. Aceste grupări pun acum la bătaie milioane de euro și toată influența politică și economică pe care o au.
Pentru că unii știu că, odată ajuns acolo, voi descoperi ilegalități colosale, în vreme ce alții vor să pună mâna pe oraș pentru a-l trece de la un grup de interese, la propriul lor grup de interese. Constat că sunt cel mai atacat candidat din țară la alegerile de acum și asta îmi demonstreză două lucruri: că stau foarte bine în sondaje și că acești inși se tem foarte tare de mine. Au și de ce.
Într-un interval de trei zile, au apărut mai multe articole, promovate cu bani, prin care se încearcă acreditarea ideii că, acum 16 ani, mi-aș fi inventat un handicap și aș fi săvârșit fapte penale pentru a obține repartizarea unei locuițe ANL.
În vreme ce știrea despre respingerea proiectului USR pentru confiscarea extinsă a averilor dobândite prin săvârșirea unor infracțiuni a avut în ultimele zile doar 12 preluări în mass media, subiectul fabricat şi livrat a fost preluat de peste 120 de publicații online și în peste 20 de emisiuni TV.
Legat de minciunile inventate despre garsoniera ANL, în care locuiesc și acum împreună cu familia, vă spun un singur lucru: nu am săvârșit absolut nicio ilegalitate. Nu este nimic anormal ca un tânăr cu venituri modeste, aflat la început de drum, să primească un astfel de sprijin de la stat. Nu am primit în 2005 această repartiție pentru a o subînchiria, cum au făcut unele persoane, ci pentru că aveam efectiv nevoie de o locuință și îndeplineam criteriile legale”, susține candidatul USR-PLUS.
Acesta a remis presei și documente prin care demontează atacul împotriva sa .
“M-am luptat cu PSD din răsputeri, în vreme ce unii colegi din PNL erau mai preocupați de poze și să iasă la declarații. În vreme ce eu luam cuvântul în ședințele de consiliu local Constanța și porneam procese împotriva primăriei, candidatul PNL se menaja, bucurându-se de pensia sa specială din care ar fi putut să-și cumpere un cartier de garsoniere. În vreme ce mă băteam cu Iordache și Nicolicea pentru a opri PSD-ul să ne transforme țara într-un rai al infractorilor, candidatul PNL se odihnea în Parlament și propunea, alături de colegul său senator din PSD, o lege prin care să-și poată cumula pe viitor imensa pensie specială actuală cu viitoarea pensie de parlamentar. Deci, cine a făcut blat cu PSD?
Din cauza baronilor PSD și PNL nu avem acum alegeri în 2 tururi. La Constanța, blatul lor este evident. Și-au împărțit interesele astfel: PSD renunță la consiliul județean pentru ca Felix Stroe, care mimează o candidatură, știind cât de prost văzut este de constanțeni, să rămână jupân la RAJA, iar PNL renunță la primărie, aruncând în luptă un pesionar special, o variată depășită, care a pierdut alegerile și în 2016, când avea cele mai mari șanse.
Vă spun răspicat tuturor: dacă ne lăsăm manipulați în felul acesta, prin materiale electorale negative, în spatele cărora se ascund mafii și interesele unor milionari dubioși, și a unor partide precum PSD și PNL care au mers la braţ atâta vremeș i care au încă multe interese comune, ne merităm soarta! Dar în vreme ce unii au în spate mafii și moguli, eu mă bazez pe constanțeni. Nu Ludovic Orban, care și-a impus candidatul, trăiește în mizeria din Constanța. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru constănțeni, în afara faptului că nu a vrut în mod real alegeri în două tururi și în afara faptului că se laudă cu renovarea Cazinoului, deși nu are niciun merit. Nu candidatul PNL pentru primăria Constanța trăiește în mizeria din Constnța pe care PSD-ul a generat-o timp de peste 20 de ani. Domnia sa locuiește în Eforie și doar își face poze de campanie prin Constanța. Putea candida la Eforie, era mai credibil și avea mai multe șanse. Eu și familia mea trăim în acest oraș și simțim că ne sufocăm, că ni se compromite viitorul de către niște indivizi foarte puternici financiar, dar foarte meschini”, mai afirmă Stelian Ion.
Aceasta a mai precizat că a fost avertizat că vor urma și alte atacuri împotriva sa în perioada următoare. “Le aștept, dar asta nu mă impresionează și nu mă sperie. Voi ignora aceste atacuri. Dacă exista ceva compromițător despre mine, grupările în cauză s-ar fi ocupat din timp de asta, nu acum, în campania electorală. Dar le spun așa: cu cât mă atacați mai tare, cu atât constănțenii vor înțelege mai bine care vă sunt intențiile și metodele. Eu îi simt pe constanțeni alături de mine. Pentru ei și împreună cu ei mă voi lupta cu oricine, PSD, PNL, baroni sau moguli, pentru a scoate Constanța din mizerie și subdezvoltare”, a conchis Stelian Ion.
 
Citește și:

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS, conferință de presă privind dezmințirea unor informații false (LIVE VIDEO+galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii