Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:41 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu (Pro România) și Remus Negoi (USR PLUS), candidați pentru președinția CJ Constanța și-au prezentat soluțiile pentru un județ mai aproape de cetățeni

ro

12 Sep, 2020 00:00 1438 Marime text
  • Remus Negoi, candidat al Alianței USR-PLUS pentru președinția Consiliului Județean Constanța
  • Răzvan Filipescu, candidat din partea PRO România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța
  • Cei doi contracandidați au acceptat o dezbatere fair-play de proiecte despre Constanța, “săracul județ bogat”
  • Infrastructura precară, lipsa investițiilor susținute în sistemele de sănătate și educație, politici incoerente în domeniul protecției mediului și o clasă politică dezinteresată de nevoile locuitorilor, sunt problemele cu care se confruntă județul Constanța
  • Cei doi candidați au prezentat o parte dintre soluții avute în vedere pentru îndreptarea problemelor

Doi candidati, antreprenori, cu experienta in gestionarea bugetelor!
Remus Negoi, candidat al Alianței USR-PLUS pentru președinția Consiliului Județean Constanța.
Răzvan Filipescu, candidat din partea PRO România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
Au acceptat o dezbatere fair-play de proiecte despre Constanța, săracul județ bogat! Un loc frumos, binecuvântat, dar sărăcit de clasa politică și de toate guvernările locale de până acum.
Ce soluții au reprezentanții USR PLUS și PRO România pentru repornirea economiei județului, pentru punerea în valoare a patrimoniului, pentru sănătate, îmbunătățirea infrastructurii, cum pot sprijini actul educațional, cultura dar și agricultura și pe producătorii locali, aflați aici:


Ambii competitori electorali consideră Constanța, ca fiind un județ aflat sub administrația dezastruoasă a PSD de aproape două decenii. Un județ cu o rată absorbție a fondurilor europene mult mai slabă comparativ cu alte județe, în ciuda unui potențial fantastic.
Un județ lăsat pradă subdezvoltării.
Infrastructura precară, lipsa investițiilor susținute în sistemele de sănătate și educație, politici incoerente în domeniul protecției mediului și o clasă politică dezinteresată de nevoile locuitorilor, sunt problemele cu care se confruntă județul Constanța iar cei doi candidați au prezentat o parte dintre soluții avute în vedere pentru îndreptarea problemelor.
Cred că merităm mai mult, noi constănțenii. De aceea m-am hotărât să mă implic, altfel decât am făcut-o până acum. Din experiența mea de antreprenor și om care a lucrat în administrația publică, am înțeles că nu există ”nu se poate”. Îmi doresc să trăiesc într-un județ care să fie etalon pentru bunăstarea locuitorilor săi. Pentru asta avem nevoie să ne dezvoltăm economic, să acordăm atenție educației, sănătății și politicilor de mediu. Toate acestea trebuie să ne preocupe pentru viitorul nostru, dar mai ales pentru cel al copiilor noștri”, a spus candidatul PRO România, Răzvan Filipescu.
Pentru județul Constanța, Remus Negoi crede că “o echipă profesionistă de atragere a fondurilor europene și de suport pentru primăriile din județ, determinarea oamenilor de afaceri de a investi în județ, îmbunătățirea infrastructurii pentru a dezvolta mobilitatea constănțenilor și turiștilor, precum și împăduririle masive anti-deșertificare și investiții în educație, sănătate și cultură reprezintă priorități ale unui Consiliu Județean performant”.
 
Comandate de: 
Partidul PRO România, filiala Constanța

CMF: 21200010
Alianța electorală USR PLUS , filiala Constanța
CMF: 21200251

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii