Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:02 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu, candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean vrea amenajarea de sate pescărești, în zonele riverane Dunării (galerie foto)

ro

05 Sep, 2020 00:00 879 Marime text
  • Răzvan Filipescu a prezentat un proiect referitor la amenajarea de sate pescărești, în zonele riverane Dunării
  • Candidatul Pro România a subliniat încă o dată dezinteresul partidelor care s-au aflat timp de 20 de ani la conducerea administrației județene și care nu au dezvoltat astfel de proiecte pentru comunitățile rurale
  • Aceste proiecte vor putea fi realizate cu fonduri europene
Candidații Pro România Constanța pentru funcția de primar al municipiului, deputatul Mircea Dobre și Răzvan Filipescu, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, au organizat o nouă conferință de presă în cadrul căreia au prezentat alte proiecte cu care vin în fața constănțenilor în această campanie electorală.
Răzvan Filipescu a prezentat un proiect referitor la amenajarea de sate pescărești, în zonele riverane Dunării.
“Pontoane, căsuțe, zone de agrement, toate realizate sub forma unui centru comercial”, vezi secțiunea „documente”.
Totodată, Filipescu a subliniat încă o dată dezinteresul partidelor care s-au aflat timp de 20 de ani la conducerea administrației județene și care nu au dezvoltat astfel de proiecte pentru comunitățile rurale pentru că nu au fost interesați, cu toate că surse de finanțare ar fi existat.
Apropo de bani, Filipescu a anunțat că aceste sate vor putea fi realizate cu fonduri europene și cu multă aplecare spre dezvoltarea acestor zone riverane Dunării. 

Soluțiile candidatului Pro România pentru zonele Casa de Cultură – Inel 2 – Eliberării


La rândul său deputatul Mircea-Titus Dobre a continuat prezentarea soluții concrete pentru fiecare cartierele municipiului Constanța. Candidatul Pro România s-a axat în ultima conferință de presă pe proiectele pe care le are în vedere pentru zonele Casa de cultură – Inel 2 – Eliberării, vezi secțiunea “foto”.
„Propunem mai multe proiecte pentru aceste 3 zone ale Constanței, ca soluții la problemele reale cu care locuitorii orașului se confruntă: aglomerații de mașini și cartierele duc lipsa de locuri de parcare amenajate; trotuarele destinate pietonilor sunt ocupate de mașini, împiedicând circulația în condiții de siguranță a oamenilor; spațiile verzi din apropierea blocurilor de locuințe sunt neîntreținute; lipsa unor zone publice deschise de cartier (piațete); zonele de ghene pentru pubelele de gunoi sunt insalubre.Parcul din zona Casei de Cultură are o suprafață de peste hectare. Ar putea fi un loc minunat, mai ales că nimeni nu s-a uitat la el în ultimii 30 de ani, mai ales că administrația locală a fost condusă de cele două partide care fac un blat la ora actuală, PSD și PNL. Eu sper ca după aceste alegeri locale lucrurile să se schimbe, și într-un mod foarte rapid, în special în privința de resistematizării și regândirii orașului.
În ceea ce privește zona Inel 2 – Eliberării, Mircea Dobre a declarat că, după discuțiile cu cetățenii, a aflat că niciodată în cei 30 de ani de la Revoluție nu a venit la în zonă vreun membru al conducerii administrației publice locale, indiferent de coloratura politică. Nimeni nu a venit cu niciun proiect pentru zona respectivă. Pentru această zonă propunem opt proiecte, din care șase reprezintă parcări supraetajate cu un număr total de 1.646 de locuri de parcare. Important este că terenul de 1 ha delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității și Dreptății cred că se poate face un parc deasupra și o parcare sub formă de L în subteran. În prezent, acest teren este o bătătură, iar cine vrea să se convingă se poate duce până acolo“, a declarat candidatul Pro România la funcția de primar al Constanței, Mircea Dobre. Mai multe detalii despre aceste proiecte, pot fi consultate pe pagina web a candidatului: www.mirceadobre.ro și le vom detalia și într-o ediție viitoare.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010


Citește și:

#alegerilocale2020 Candidații Pro România continuă să își prezinte proiectele pentru constănțeni (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii