Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Primăria a stabilit locurile speciale pentru afişaj electoral în municipiul Constanţa (document)

ro

19 Aug, 2020 16:28 1226 Marime text
  • Pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, se află Dispoziția nr. 3421 privind stabilirea locurilor speciale pentru afișaj electoral.
Primăria Municipiului Constanța anunță că „Dispoziția nr. 3421 privind stabilirea locurilor speciale pentru afișaj electoral și asigurarea amplasării de panouri electorale în cadrul acestora pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2020” se află afișată pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, fiind disponibilă la următorul link: http://www.primaria-constanta.ro/arhiva/detalii-stire?nws=75bd9371-8a60-65e9-84cc-ff0000670d49&tip=Anunturi.

Amintim că, mai multe corturi și panouri electorale pentru alegerile de la finalul lunii septembrie au fost amplasate în Constanța Arterele principale din municipiul Constanța, unde oamenii circulă ore bune din zi, au fost împânzite cu panouri electorale, dar și cu corturi pentru strângere de semnături.

Până pe 18 august se depun candidaturile pentru alegerile locale de la final de septembrie, iar acest lucru i-a pus la treabă pe cei mai mulți dintre politicienii locali. Indiferent de culoarea politică, mulți au pus cortul în apropiere de alți contracandidați, pentru a atrage cât mai mulți oameni.

De altfel, în zone precum Gara Constanța, City Park Mall, Casa de Cultură, ICIL sau zona centrală, aceste corturi sunt amplasate pentru fluxul ridicat de pietoni care traversează locurile menționate.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Citește și: ​#alegerilocale2020 Fotoreportaj. Corturi și panouri electorale, în municipiul Constanța. Le-ai văzut?





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii