Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Lista PSD Constanța pentru Consiliul Județean, deschisă de Ţuţuianu. Felix Stroe l-a anunțat în echipa sa și pe viceamiralul Mîrșu, fostul șef al Forțelor Navale

ro

18 Aug, 2020 00:00 6784 Marime text
  • Reprezentanţii PSD Constanţa au decis să îngroape securea războiului și să iasă întăriți după tensiunile din ultimele zile
  • În cadrul unei conferințe de presă, preşedintele PSD Constanţa Felix Stroe a anunţat că Horia Ţuţuianu a revenit alături de echipă și va deschide lista consilierilor judeţeni pentru alegerile locale
  • Pe locul 2 pe lista PSD pentru CJ este viceamiralul Alexandru Mîrșu, fostul șef al Forțelor Navale iar pe locul 3 – Zanfir Iorguș, candidatul PSD pentru primăria Mangalia
  • Stroe a spus că, dacă PSD va câştiga alegerile, Ţuţuianu va fi unul dintre vicepreşedinții Consiliului Județean
  • La rândul său, preşedintele executiv al PSD Constanţa Decebal Făgădau a avut un mesaj de unitate
  • Decebal Făgădău și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandate și lista de consilieri locali
 
Reprezentanţii PSD Constanţa au decis să îngroape securea războiului și să iasă întăriți după tensiunile din ultimele zile.
În cadrul unei conferințe de presă, preşedintele PSD Constanţa Felix Stroe a anunţat că Horia Ţuţuianu(n.r. președinte al CJC) a revenit alături de echipă și va deschide lista consilierilor judeţeni pentru alegerile locale.
Mai mult, Stroe a spus că, dacă PSD va câştiga alegerile, Ţuţuianu va fi unul dintre vicepreşedinții Consiliului Județean.
Prezent la sediul partidului la conferința de presă, Horia Ţuţuianu, inabordabil în ultimele zile,  a declarat că, în a fost contactat de mai toate partidele, însă a ales să continue în partidul în care este de 20 de ani, pentru că este un om de echipă. Țuțuianu nu a reușit să convingă în legătură cu postările făcute pe Facebook în ultimele zile, după ce Biroul Permanent Județean extins al PSD Constanța a decis că noul candidatul al filialei pentru funcția de președinte al CJ este Felix Stroe.
La rândul său, preşedintele executiv al PSD Constanţa Decebal Făgădau a avut un mesaj de unitate şi a spus că la PSD este vorba despre echipă, asumare şi continuitate, dar nu a negat tensiunile existente, rememorând un celebru tablou electoral, în care Teodor Stolojan, invocând problem de sănătate se retrăgea din cursa pentru prezidențiale în favoarea  lui Traian Băsescu. Primarul Constanței a explicat că PSD-iștii nu au dorit o asemenea regie politică și au preferat dezbaterea internă de partid, cu tensiuni, până când acestea s-au stins de la sine.
Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa va depune astăzi listele pentru funcţia de preşedinte al CJ şi consilieri judeţeni, la ora 10.00 la Biroul Electoral Județean. După Țuțuianu, pe locul 2 pe lista PSD pentru CJ este viceamiralul Alexandru Mîrșu, fostul șef al Forțelor Navale iar pe locul 3 – Zanfir Iorguș, candidatul PSD pentru primăria Mangalia.
 

Decebal Făgădău și-a depus candidatura pentru un nou mandat


Decebal Făgădău și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat și le-a mulțumit celor 20.797 de constănțeni care au semnat pentru susținerea candidaturii sale și a echipei pe care o propune pentru următorii patru ani.
Decebal Făgădău: ” Sunt foarte mulțumit de activitatea consilierilor locali din actualul mandat și, după cum veți vedea, în marea lor majoritate se regăsesc în continuare în lista de propuneri pentru Consiliul Local. Mi-a fost greu să aleg între oameni dragi alături de care muncesc de multă vreme, dar consider că avem o listă de propuneri echilibrată și serioasă.”
 
Lista de candidați a Partidului Social Democrat pentru Consiliul Local al Municipiului Constanţa, județul Constanţa
 
1. Costin - Ioan RĂSĂUȚEANU, economist
2. Irinela NICOLAE, profesor
3. Perodin DEDE, jurist
4. Gabriel – Valentin PÎRVULESCU, inginer
5. Liviu MERDINIAN, medic
6. Ioana – Claudia DOBRE, economist
7. Cristian TINCU, economist
8. Marian – Octavian ȘERBĂNESCU, economist
9. Cristian MIHĂILESCU, inginer diplomat
10. Daniel GEORGESCU, inginer
11. Răducu POPESCU, profesor
12. Teodor PATRICHI, inginer
13. Aurelian – Marius MARIN, inginer
14. Ionel DAMIAN, jurist
15. Mihaela – Liliana HERDA, licențiat Științe Administrative
16. Cristian – Marius ANDREIAȘ, inginer
17. Petrică DUMITRU, electrician
18. George HOȘTINĂ, ofițer aviație
19. Sorin – Lucian IONESCU, economist
20. Gheorghe NACEADES, jurist
21. Cristina PAPAZIAN, economist
22. Daniela PRICOP – ENESCU, jurist
23. Luminița – Maria TRIFU, economist
24. Roxana – Consuela DOBRESCU, jurist
25. Nicolae – Bogdan NIȚĂ, inginer
26. Mihalache MUȘAT, manager turism
27. Mioara BURLACU, bibliotecar
28. Gheorghe ROHIAN, jurist
29. Victor – Gabriel STRATENIE, profesor
30. Nicu CIUCEA, tehnician
31. Ciprian PĂUN, inginer
32. Daniel DAREA, jurist
33. Giulihan BOLAT, economist
34. Romeo – Cosmin ION, jurist

Citește și:

#alegerilocale2020 Decebal Făgădău își depune candidatura pentru un nou mandat! Iată lista PSD pentru CLM (galerie foto + video)

#alegerilocale2020 Conferință de presă la PSD. Întoarcerea fiului risipitor! (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii