Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Daniel Georgescu, primarul PSD de la Limanu- “Modernizarea comunei și proiectele vor continua în forță, după o strategie pe termen lung”

ro

23 Sep, 2020 00:00 1882 Marime text
  • Daniel Georgescu (PSD) s-a înscris în competiția pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu alături de o echipă puternică
  • În mandatul 2016-2020, Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu a reușit atragerea a 6 milioane de euro
  • În următorul mandat, edilul vrea să facă din Limanu cea mai modernă comună din județul Constanța
  • Proiectele vor continua după o strategie pe termen lung: extindere rețelele de utilități, finalizare modernizare școli, continuarea asfaltărilor și atragerea de fonduri în bugetul local
 
Daniel Georgescu (PSD) s-a înscris în competiția pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu alături de o echipă puternică, o echipă de consilieri locali care să reprezinte cetățenii și care să sprijine executivul sa facă și mai mult, în viitor.
 
În mandatul 2016-2020, Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu a reușit atragerea a 6 milioane de euro iar pentru mandatul 2020 - 2024 vrea să demonstreze că se poate mai mult.  În următorul mandat, edilul vrea să facă din Limanu cea mai modernă comună din județul Constanța.
“Suntem împreună o comunitate și o echipă. Am demonstrat‑o prin faptele noastre, în ultimii 4 ani. Proiectele vor continua după o strategie pe termen lung: Extindem rețelele de utilități, finalizăm modernizarea școlilor, continuăm asfaltările și aducem bani în bugetul local, dar care se simt în viața fiecăruia dintre locuitorii comunei”, susține candidatul PSD, Daniel Georgescu.
 
Unul dintre cele mai importante proiecte este cel al rețelei de 45 de km gaze, care din luna august a.c. este funcțională în localitatea Limanu.
În mandatul care se încheie, Georgescu a înțeles că singura soluție sunt atragerea fondurilor atât de la instituțiile europene cât și de la CNI sau PNDL.
2.7 milioane de lei s-au investit în ultimii patru ani, în rețeaua sanitară din Limanu și 2 Mai.
Și educația a primit 4.55 milioane de lei prin intermediul investițiilor realizate în baza materială școlară.
În domeniul infrastructurii au fost realizați 22.4 km de covor asfaltic și 7393 mp de construcții noi sau reabilitate.  
Centrul de sănătate va fi finalizat anul acesta și va avea cabinete medicale și laborator de analize, farmarcie, punct de recoltare și săli de tratament.
Investiții în sănătate a făcut și în localitatea 2 Mai unde a alocat 100.000 de lei pentru modernizarea și dotarea dispensarului existent.
În materie de infrastructură, cea mai mare realizare, spune Daniel Georgescu este asfaltarea drumului care leagă Hagieni de Limanu, un drum de 4 km din totalul de 22.4 km de covor asfaltic turnat în acest mandat.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța 
CUI mandatar financiar coordonator: 21200019  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii