Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Costin Răsăuțeanu, candidat PSD pentru Consiliul Local Constanța - “Consilierii opoziției au votat împotriva alocării resurselor financiare școlilor constănțene”

ro

05 Sep, 2020 00:00 2156 Marime text
  • În ședința Consiliului Local Municipal de la finalul lunii iulie, au fost alocați 5 milioane de lei pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii de siguranţă la Constanța
  • Aleșii locali, cu excepția celor din opoziție, au votat amendamentul propus de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău
  • ”Este important ca noi toți-cei asumați sau mai puțin asumați, de stânga sau de dreapta - să ne Reconectăm la Firesc și la Bun Simț!”, susține Costin Răsăuțeanu, candidat PSD pentru Consiliul Local Constanța

În ședința Consiliului Local Municipal de la finalul lunii iulie, au fost alocați 5 milioane de lei pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii de siguranţă la Constanța.
Aleșii locali, cu excepția celor din opoziție, au votat amendamentul propus de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău prin care banii vor ajunge la unităţile de învăţământ din municipiu, pentru ca şcoala să înceapă în siguranţă pentru copii şi cadre didactice.

“Ne pregătim cu toții de începerea anului școlar într-un mod special, fără precedent. Nu am mai avut situații similare ca să știm ce funcționează mai bine ca metode și ce nu. Dar trebuie să gândim soluții și să acționam cu asumare! Și avem instrumente să o facem! 

Avem resurse să fim alături de școlile din Constanța! Am alocat 5 milioane de lei pentru ca elevii să poată începe  școala în siguranță. 
Aș fi vrut să scriu că a fost rezultatul unei soluții identificate în echipă, împreună, de către toți consilierii. Ei bine, nu a fost așa.
Consilierii Partidului Național Liberal au  votat împotriva alocării resurselor financiare școlilor constănțene în contextul acestei crize și vremuri atât de confuze! Îmi este imposibil să înțeleg această atitudine, în contextul în care guvernul lor nu a luat nicio măsură concretă, nu tablete, nu măști, nu proceduri, nimic.

Ca om de stânga, tributar viziunii social-democrate, respect chemarea doctrinară a tuturor partidelor, dar nu pot să înțeleg inconștiența unui partid care votează împotriva unor acțiuni precum cele despre siguranța și sănatatea copiilor, împotriva interesului local. 

Este important ca noi toți-cei asumați sau mai puțin asumați, de stânga sau de dreapta - să ne Reconectăm la Firesc și la Bun Simț!”, susține Costin Răsăuțeanu, candidat PSD pentru Consiliul Local și actual viceprimar la municipiului Constanța.



Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21200019
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii