Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER), în urma întâlnirii cu cetățenii din Badea Cârțan. „Nu am lăsat niciodată, pe nimeni, dezamăgit”

ro

01 Sep, 2020 07:17 1720 Marime text

Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța, a fost prezentă aseară, între 19 și 21 în cartierul Badea Cârțan. La ultima întâlnire, a promis că va reveni să vadă ce probleme mai au oamenii, nefiind de ajuns prima întâlnire. Astfel, în urma discuțiilor purtate cu cetățenii din zonă, candidatul Corina Martin a rămas uimită de faptul că oamenii chiar s-au bucurat că a revenit.

„M-am întors acum de pe Str Badea Cârțan, de la o nouă întalnire cu constănțenii. Am promis lunea trecută că vom reveni și așa am făcut. Cum altfel să promit că voi face ceva, și să nu fac?! Nu am lasat niciodată, pe nimeni, să mă aștepte. Nu am lăsat niciodată, pe nimeni, dezamăgit, dacă am spus și am promis că fac ceva.

Mă așteptau copiii. Mă așteptau și părinții lor, încă umiți că am revenit. DE CE erau uimiți ?! Nu am înțeles decât că erau, încă, dezamagiți. Și supărați.

Copiii m-au înconjurat, ca pe o veche și bună prietenă. Ariana nu mi-a dat drumul de la mână, și nu se dezlipea de mine... Nici eu de ea. Copiii simt sufletul curat, și poate de aceea primele suflete care vin imediat lângă mine, oriunde merg și orice as face, sunt sufletele de copil. Un copil sunt și eu, în adâncul sufletului meu.
In mintea mea, insa, raman si acum intrebarile oamenilor, mai ales cele ale celor care lunea trecuta nu mi-au vorbit, neincrezatori. De data asta, au indraznit sa vina sa ma intrebe. Sa ceara raspunsuri, sa afle explicatii. De ce Primaria le-a lasat un spatiu de joaca ca si inexistent ? De ce Primaria nu se ingrijeste de spatiul verde si de ce copiii lor nu au teren de joaca? De ce au fost ridicate toaletele publice? Cand vor fi gata terenurile de sport? De ce Primaria nu gaseste o solutie sa li se intoarca copiii de la munca, din alte tari? ....

"Si CE GARANTIE NE PUTETI DA DUMNEAVOASTRA CA, ODATA AJUNSA PRIMAR, NU VETI FACE LA FEL CA SI CEILALTI, CARE NU AU MAI TRECUT PE AICI, IN 4 ANI, NICIODATA ?!"

In linistea biroului meu, acum, inca ma intreb cum pot eu sa garantez oamenilor ca le voi reda increderea, speranta, lumina, zambetul ?
Ce inseamna o "garantie" pentru acesti oameni, din partea mea, un Candidat la Primarie, acum ?

Apoi imi aduc aminte, cu usurinta, cate am facut in viata, dintre cele pe care nici eu, si nici alti oameni, nu le credeam posibile. Cate am reusit in viata, cand oricine altcineva ar fi crezut ca nu se poate ? Si cat am muncit ca sa transform vise si proiecte in FAPTE ?
Oamenii au cuvantul meu. Iar eu chiar sunt OM DE CUVANT.

Iar cine ar incerca sa spuna ca nu este asa, nu ma cunoaste indeajuns.

Si daca nu ma cunoaste, nu stie ca, intotdeauna, transform cuvantul si promisiunea mea in FAPTE.
Stiu cine sunt. Am invatat din greu, prin cumpene si prin furtuni care ar fi pus pe oricine la pamant. Acum, STIU cine sunt.

Sunt un OM DE CUVANT, sunt un OM DE FAPTE”, a publicat Corina Martin pe pagina sa de Facebook.


𝘊𝘰𝘥 𝘶𝘯𝘪𝘤 𝘥𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘢𝘳ă 𝘢 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘢𝘵𝘢𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪: 21200195

Sursă foto: Facebook.com/Corina Martin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii