Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:49 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) – „ Constanța a pierdut jumătate din suprafața verde a orașului”. Parcul Modern este proiectul de suflet

ro

12 Sep, 2020 00:00 1367 Marime text
  • Parcul Modern este proiectul de suflet al candidatului Corina Martin (PER) la primărie
  • Proiectul a fost lansat pe site-ul www.corinamartin.ro
Așa cum reiese din Platforma Program a candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, Corina Martin, orașul trebuie să se alinieze standardelor europene, astfel încât constănțenii să poată locui într-un oraș curat și modern, într-un mediu sănătos și primitor.
”În perioada de precampanie si în campanie, în fiecare săptămână și în fiecare zi, m-am întâlnit cu zeci și sute de constănțeni în cartierele și pe străzile unde ei locuiesc și astfel mi-am dat seama că, de fapt, situația reală a Constanței este cu mult mai gravă față de ceea ce știam și îmi puteam imagina ca cetățean al Constanței! Constantenii nu stiu, de fapt, cât de gravă este situaţia cu adevărat, in cartierele si pe străzile oraşului.
Una dintre problemele cu care ne-am intâlnit in fiecare cartier, este lipsa locurilor de joacă pentru copii, a parcărilor și a spațiilor verzi.
De altfel, în ultimii 10 ani, Constanța a pierdut jumătate din suprafața verde a orașului. De aceea, în programul meu "PERfect pentru Constanța", îmi propun să îmbogățim suprafața verde a orașului prin parcuri noi, ecologizarea, reabilitarea și modernizarea celor existente, grădini, flori și spații de joacă adecvate pentru copii.
Propun constănțenilor un proiect de ecologizare si modernizare a Parcului Tăbăcarie ( proiectul va fi prezentat săptămâna următoare), dar şi un proiect revoluționar, bine documentat, care să le ofere constănțenilor un parc imens, de 20 de hectare, în inima orașului!”, a spus Corina Martin.
Parcul Modern va îmbogăți suprafața verde a orașului, între Zona Cartierul Consilierilor și Poarta 5, într-un parc terasat pe 7 nivele, în pantă lină, cu alei de 8 metri lățime, care vor asigura bănci de repaus, zone pentru promenada și recreere, zone de evenimente, piste de biciclete.

Proiectul a fost lansat pe site-ul www.corinamartin.ro și pe https://www.facebook.com/668319153280411/posts/3068731763239126/,, constituind o nouă și bogată atracție pentru constănțeni și vizitatori, ce va completa și oferta partea turistică a orașului!”
Echipa Partidului Ecologist Român a înțeles că pentru un oraș verde și prosper  este nevoie de oameni cu viziune și cu scopuri înalte, drept urmare, pregătesc un plan de schimbare PERfect pentru Constanța.
 
𝘊𝘰𝘥 𝘶𝘯𝘪𝘤 𝘥𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘢𝘳ă 𝘢 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘢𝘵𝘢𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪: 21200195
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii