Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Candidatul PNL pentru primăria Constanța, Vergil Chițac propune bugetarea participativă - ”Decizia va fi în totalitate în mâinile dumneavoastră’’!

ro

02 Sep, 2020 00:00 1566 Marime text
  • Bugetarea participativă este o măsură cât se poate de simplă și de bun-simț, care a avut rezultate fantastice la Cluj-Napoca, Oradea sau Sibiu
  • Acest lucru presupune că orice constănțean va putea propune un proiect pentru oraș
  • Candidatul PNL pentru primăria Constanța, Vergil Chițac spune că proiectele propuse vor fi dezbătute și votate de toți locuitorii orașului

 
Bugetarea participativă este o măsură cât se poate de simplă și de bun-simț, care a avut rezultate fantastice la Cluj-Napoca, Oradea sau Sibiu.
Mai exact, acest lucru presupune că orice constănțean va putea propune un proiect pentru oraș, iar Primăria va asigura finanțarea și va face acel lucru întocmai.
“Proiectele propuse vor fi dezbătute și votate de toți locuitorii orașului, astfel că decizia este în totalitate în mâinile dumneavoastră.
Pare greu de crezut? Cred și eu, mai ales într-un oraș care este administrat în așa hal de 20 de ani. Dar domnii Emil Boc și Ilie Bolojan, responsabilii cu aerul occidental din țara noastră, m-au asigurat că este cât se poate de real și că nu este deloc greu de făcut. Trebuie doar să vrei și să te pricepi”, susține candidatul PNL pentru primăria Constanța, Vergil Chițac.
Mai multe detalii citiți aici: www.vergilchitac.ro.
 
- Comandate de Partidul National Liberal- Filiala Constanta
- Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
- mandatar financiar-cod AEP 21200012
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii