Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Partidul Ecologist Român, filial Constanța, program pilot pentru mediul rural. Comuna Tuzla, va deveni stațiune turistică în următorii 10 ani!

ro

16 Sep, 2020 14:41 3402 Marime text
  • Daniel Constantin Moraru, președintele filialei PER, candidat pentru președinția Consiliului Judetean
  • Constantin Micu, candidează din partea PER pentru primăria Tuzla
  • Candidatul PER pentru CJC, a precizat că nu va face o alianță cu PSD
  • Constantin Micu vrea să se întoarcă la primăria Tuzla pentru că are proiecte de finalizat
  • Candidații PER susțin că în maxim 10 ani, Tuzla poate deveni cea mai nouă dar și cea mai modern stațiune de pe litoralul românesc
 
 
Daniel Constantin Moraru, președintele filialei PER, candidat pentru președinția Consiliului Judetean Constanța  și Constantin Micu, candidat pentru primăria Tuzla au fost invitații la ZIUA Electorală.
Interviu video poarte fi urmărit aici:


ZIUA Electorală se transmite în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta
Daniel Moraru, candidatul PER pentru CJC, a precizat că își dorește în județul Constanța, o construcție serioasă, o schimbare la nivelul administrației județene și cu siguranță, nu va face o alianță cu PSD.
La rândul său, Constantin Micu a explicat că vrea să se întoarcă la primăria Tuzla pentru că are proiecte pe care nu le-a finalizat în cele două mandate, până în 2012 iar actuala administrație le-a ignorat.
Tocmai de aceea, pentru Tuzla, candidatul Partidului Ecologist Român a pregătit o serie de proiecte prin care să exploateze și oportunitațile cu beneficii economice și să dezvolte în următorii zece ani, cea mai nouă și mai atractivă stațiunea din sudul litoralului.
 “Partidul Ecologist Român are un program pilot la Tuzla. Vrem ca toți locuitorii să fie sprijiniți și să fie parte din stațiunea Tuzla. Unii vor asigura serviciile, alții producția de materii prime necesare pentru activitatea de turism, alții vor putea investi în pensiuni sau chiar în spații de cazare de lux. Ca rezultat și obiectiv, se vor crea noi locuri de muncă. Afacerile antreprenorilor locali vor fi încurajate, iar noi ne vom bucura de furnizori noi de produse și servicii românești ”, au explicat cei doi candidați ecologiști.
Aceștia susțin că în maxim 10 ani, Tuzla poate deveni cea mai nouă dar și cea mai modern stațiune de pe litoralul românesc.
 
 
Comandat de PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar 21200195

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii