Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:10 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Anunț de la Autoritatea Electorală Permanentă. A fost publicată situația actualizată a secțiilor de votare din țară

ro

04 Sep, 2020 17:58 557 Marime text
  • ​În municipiile cu subdiviziuni administrativ-teritoriale, numerotarea se face cu respectarea ordinii acestor subdiviziuni, prevăzută de lege, potrivit AEP

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că a publicat situația actualizată la data de 04.09.2020 privind numerotarea și sediile secțiilor de votare din țară organizate cu ocazia scrutinului pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020.

Precizăm faptul că, potrivit art. 20 alin. (4) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare, numerotarea secțiilor de votare din țară se actualizează de către Autoritatea Electorală Permanentă la nivelul fiecărui județ, respectiv al municipiului București, începând cu localitatea reședință de județ și continuând cu cele din municipii, orașe și comune, în ordinea alfabetică a acestora.

În municipiile cu subdiviziuni administrativ-teritoriale, numerotarea se face cu respectarea ordinii acestor subdiviziuni, prevăzută de lege.

Lista secțiilor de votare este publicată pe site-ul www.roaep.ro la secțiunea Management Electoral/Geografieelectorală/Registrulsecțiilor de votare și poate fi consultată accesând următorul link:
https://www.roaep.ro/management-electoral/geografie-electorala/registrul-sectiilor-de-votare/

Ti-a placut articolul?

Comentarii