Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) - „Cred într-o Uniune Europeană care să nu lase pe nimeni în urmă, cu o singură viteză, respect şi oportunităţi egale pentru fiecare stat membru“

ro

21 May, 2019 00:00 1791 Marime text
Mai sunt cinci zile până când ne vom vota reprezentanţii în Parlamentul European. Călin Popescu Tăriceanu spune că doar ALDE poate apăra drepturile românilor în Uniunea Europeană. „Nu vrem să fim exportatori de mână de lucru ieftină, de aceea parlamentarii ALDE pe care îi vom trimite la Bruxelles vor susţine ideea unui salariu minim la nivel European. ALDE va susţine dezvoltarea Autorităţii Europene pentru Muncă pentru ca drepturile românilor care muncesc, trăiesc sau studiază în UE să fie respectate”.
 
Preşedintele ALDE crede cu tărie în Uniunea Europeană.  „Cred într-o uniune puternică ce îşi poate apăra şi ajuta membrii de azi şi de mâine. Cred într-o Uniune în care ne putem păstra independenţa, obiceiurile, cultura, istoria şi tradiţiile. Cred într-o Uniune care să nu lase pe nimeni în urmă, care să aibă o singură viteză, respect şi oportunităţi egale pentru fiecare stat membru.
Asta este Europa pentru care luptăm! Asta este Europa pe care trebuie să o lăsăm copiilor noştri! Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Europă care să respecte România! Pentru o Românie egală cu celelalte ţări ale Europei”, transmite preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.
 
Candidaţii ALDE pentru Parlamentul European vor lupta pentru eliminarea dublului standard. „Plătim preturi similare ca în pieţele occidentale. Ce diferă? Calitatea! Este un lucru valabil la aproape toate produsele, de la detergenţi la medicamente, de la electrocasnice la mâncare. Dacă vrei ca această dubla măsura să nu mai fie ignorată, pe 26 mai votează ALDE”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.
 
Material realizat la comanda ALDE, Cod unic de identificare al mandatarului financiar ALDE - 41190002
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii