Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simbolurile oculte ale candidatilor

ro

01 Nov, 2009 16:57 20010 Marime text

simbolurile_oculte_ale_candidatilor_.jpgPrezentam in cele ce urmeaza semnificatia simbolurilor electorale alese de principalii actori in rolul de candidati la presedintia Romaniei * Aratam si zona oculta de unde se trag aceste semne * Ca si filiatiile acestor organizatii secrete * Toate, insa, tin de New Age si New World Order si nu au nimic comun cu crestinismul

 

Cel mai evident semn electoral de natura oculta ii apartie lui Sorin Oprescu: steaua cu sapte colturi. La Basescu, albastru New World Order, dar provenit dinspre Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani. Geoana si-a ales culoarea rosie a Ordinului Templierilor proveniti din Rozacroce. Crinul, cu sase petale reprezinta in alchimie legatura dintre foc, aer, apa, pamant, metal si energie...

star_babalon_1.jpgSorin Oprescu

Cel mai evident semn electoral de natura oculta ii apartie lui Sorin Oprescu. Steaua cu sapte colturi inclusa intr-un cerc. Despre acest semn, Oprescu scrie pe site-ul sau: "Semnul meu este steaua albastra cu sapte colturi. Pentru ca ea reprezinta adevarul si armonia lumii. Pentru ca eu impreuna cu voi toti putem transforma Romania in tara unde sa traim uniti si cu zambetul pe buze. Si unde adevarul este adevar. Simbolistic vorbind, steaua cu sapte colturi reuneste semnificatiile generale ale stelei cu cele ale numarului 7. Steaua este sursa de lumina si simbol al spiritul. Potrivit Vechiului Testament, stelele asculta de voia Domnului si o vestesc oamenilor. In cultura turca, stelele sunt ferestre ale lumii, prin care oamenii pot accede la lumina si adevarul suprem. La incasi, stelele sunt dublurile ceresti ale tuturor fiintelor vii. Universul pluteste sub magia cifrei 7. Exista 7 culori ale curcubeului, 7 zile ale saptamanii si 7 minuni ale lumii. Steaua cu sapte colturi preia atat semnificatiile generale ale stelei, cat si pe cele ale cifrei 7. Asadar, steaua cu sapte colturi figureaza armonia lumii si fiinta umana in totalitatea sa. Ea reuneste triunghiul (reprezentarea lui Dumnezeu) cu patratul (simbolul pamantului). Steaua cu sapte colturi are o semnificatie generala de limpezime, progres si evolutie si ne leaga pe noi, oamenii, de absolut, de izvorul vietii si de energia cosmica. Steaua are culoarea adevarului absolut - albastru, si este incadrata intr-un cerc - simbol al Unitatii, al perfectiunii si omogenitatii."

La o prima vedere, S.O. pare sa-si fi construit simbolul conform scopurilor sale din campanie, conform principiilor ce ar urma sa-l guverneze daca va ajunge presedinte al Romaniei. Problema este ca simbolul sau nu este o constructie noua, iar daca n-am cunoaste propensiunea masonica a lui Oprescu mai l-am crede. In Kabbalah, semnul lui Oprescu este heptagrama si este considerat de adeptii Teoriei Conspiratiei (T.C.) un semn satanist, asemeni pentagramei. Aceleasi nazuinte ale adeptilor de a conduce lumea. De a stabili New Age, New World Order. Simbol asociat cu Ba'hai, reprezinta un semn sacru al masoneriei evreiesti, considerat o dovada a poporului ales, raspandit in cele sapte zari. Pe cele sapte continente. Dar care, oricat de raspandit ar fi, va fi unit prin unitatea cercului, care va atrage totdeauna poporul spre radacini. Simbol al natiei lui David, care in calitate de popor unic al lui Dumnezeu, ar fi predestinat sa conduca lumea. Cand Heptagrama kabalistica are varful in jos (unul dintre colturi) reprezinta intoarcerea poporului raspandit, cand are varful in sus, cum este la Sorin Oprescu, reprezinta expansiunea, dominatia. Adeptii T.C. mai spun ca semnele au o forta uriasa in subconstientul persoanelor. Ales ca simbol electoral, Oprescu ar avea sanse daca si electoratul ar vibra fata de aceleasi nazuinte. Acum, cat poate vibra electoratul roman la nazuinte de natura evreiasca ramane de vazut. T.C. ne mai spune ca forta acestui simbol poate fi contrabalansata de svastica. Daca steaua cu sapte colturi are varful in sus de catre svastica cu bratele spre stanga, iar daca are varful in jos de catre cea spre dreapta. Nazistii au folosit acest balans.

c4owley.jpgRevenind la Oprescu, simbolul electoral a fost creat de consultantul sau evreu Ron Weber, de cetatenie americana. Daca heptagmama cu varful in jos a fost folosita de Aleister Crowley (foto) - unul dintre parintii satanismului si adept al dominatiei sataniste, heptagrama cu varful in sus devine in secolul 17 un simbol a unei ramuri Illuminati - Ordo Templi Orientis. La fel ca si culoarea albastra a acetei factiuni care atinge in secolul nostru apogeul cu dominatia asupra Germaniei, Italiei, Frantei. Adica exact tarile care s-au opus invadarii Irakului, de catre francmasoneria americana, de culoare oranj. Am pomenit de cele doua culori ca sa ne aducem aminte ca la alegerile precedente, gruparea Basescu propaga culoarea oranj, iar cea a lui Adrian Nastase culoarea albastra (ca si cea alui Silvio Berlusconi). La fel si in Ucraina. Atunci, oranjul a triumfat si in Romania si in Ucraina, iar Basescu a stabilit ca Romania s-a inscris pe axa Washington-Londra-Bucuresti. Tot albastra e si culoarea statului Israel creat secolul trecut, steaua lui David (in sase colturi). Un semn asemanator a fost ales si de ssocietatea Mistical 7, care propaga cam aceleasi idealuri cu Oprescu. In contexul culorilor - PSD a trecut la rosu aprins pentru Mircea Geoana - apropierea dintre Adrian Nastase (albastru) si Sorin Oprescu, pe aceeasi ramura a fost parafata si de trecerea in stafful de campanie al Doctorului a Ancai Alexandrescu, consiliera lui Nastase. mai trebuie spus ca zona masonica in care se scalda Oprescu este imbibata de fosti ofiteri de Securitate - insusi tatal candidatului a fost general in DSS - acum insinuat in ocultism.

Pe site-ul lui Sorin oprescu este afisat semnul "V", adica o mana care ridica indicele si mijlociul in "V", simbol propagat de Churchill, cu interpretarea "Victory", si preluat de miscarea hippy, iar mai apoi, la concertele de rock, dupa adeptii T.C. - un simbol al coarnelor diavolesti - care apoi a derivat in "U" - indezul si degetul mic, de la "United", acealeasi coarne satanice, de aceasta data formand cu falangele degetelor stranse (mijlociu si inelar) un "W" - World Order - Novus Ordo Seculorum.

Ca atare, simbolul lui Oprescu n-are nimic cu crestinismul, mai ales ca el si face referire la Tora. Singurul simbol crestin este crucea. Bine infipta in pamant, cu varful spre Ceruri si cu bratele deschise catre toate neamurile.

esoteric.jpgTraian Basescu


La Traian Basescu n-o sa insistam foarte mult, mai ales ca ceva referiri am facut in paragrafele precedente. De sorginte oranj, foloseste aceasta culoare pe site-ul sau de campanie. A declarat ca va candida sub sigla partidului democrat liberal. Si aceasta tot oranj. Afiliat la masoneria americana la alegerile trecute, a castigat "la mustata" in fata contracandidatului Adrian Nastase. Problema de baza a lui Traian Basescu este ca, se pare, noua administratie americana nu-l mai doreste in functia de sef al statului. Mai ales odata cu noul scut antiracheta din Europa. Obama il vede ca un om impus de fost administratie Bush, finantat din acea zona a masoneriei marilor magnati ai Americii - cei ce controleaza FMI, Banca Mondiala, Federal Reserve, de tip Rockefeller si Rothschild, initiatori ai razboaielor din Afganistan si Irak, dar si ai crizei economice mondiale. Obama, mason si el, nu provine insa din aceasta grupare. O sa dezvoltam mai jos, ramurile lui Obama duc mai degraba spre Mircea Geoana decat spre Traian Basescu. Trebuie sa repetam aici ca dupa vizita lui Joe Biden, vicepresedinte al SUA la Cotroceni, acesta a declarat presei, la intrebarea "De ce nu il primeste barack Obama pe Traian Basescu?", ca "Obama va vorbi cu viitorul presedinte al Romaniei!". Cum AIM a mai spus, tradus din limbaj diplomatic asta inseamna un "Pa!" si o retragere de sprijin pentru Basescu. De altfel, s-a putut vedea ca Traian Basescu a iesit "negru" la fata dupa aceasta intalnire. Biden, insa, s-a intalnit cordial cu opozitia, iar lui Mircea Geoana i-a aratat mai multa atentie decat celorlalti. A se revedea inregistrarea video cand Biden da mana cu Geoana si cum il imbratiseaza pe acesta.

Revenind la simbolul lui Basescu, trandafirul albastru al liberal-democratilor, pe fond oranj. Acelasi albastru New World Order, dar provenit dinspre aceasta loja, opusa Ordo Templi Orientis. Este vorba de Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani (OSMTH), extras din Ordinul Templic Rozicrucean, ordin initiatic, cu semn - un trandafir si o cruce. Trandafir care este si semnul lui Traian Basescu. Un trandafir albastru al radacinilor Illuminati, cu fondul Ritului Scotian Antic. Pe site-ul de campanie, insa, Basescu foloseste culorile oranj si verde. Verde care in "ordinea prismei" (ROGVAIV) se afla la stanga albastrului, mai spre rosu, dar este si perfect centrat, avand lungimea de unda "neutra", cea mai odihnitoare pentru ochiul omenesc.

Mai trebuie spus ca intentionat s-a propagat in masse o confuzie. Loja albastra ar fi constituita din primele trepte ale masoneriei - ucenic, calfa, maestru (primele trei grade), iar Loja oranj ar fi reprezentata de gradele oculte (pana la 33).

psd_sigla.jpgMircea Geoana

Si-a ales culoarea rosie a Ordinului Templierilor proveniti din Rozacroce, cu trei trandafiri. Initial, un simbol al ramurei alchimiei care se ocupa cu medicina, trandafirul fiind considerat avand valente magice in vindecare. Luther avea pe armura o cruce cu patru trandafiri, iar gradul imediat inferior cu trei trandafiri, apoi cu doi, iar cavalerii de rand unul. Lutheranii, foarte multi in SUA, printre parintii fondatori, au pastrat valorile alchimiei si au generat un "ordin" al tehnocratilor. Daca pepiniera ramurii oranj este celebra si temuta "Skull and Bones", care a dat presedinti ai Statelor  Unite - inclusiv Bush & Son - dar si bancheri, economisti etc., echivalenta de pe ramura lui Mircea Geoana se numeste Aspen Institute. condus de evreul Walter Isaacson, pepiniera de unde a fost promovata Margaret Thatcher, sau George Soros, dar si lideri ai lumii arabe. Acelasiinstitut care l-a propulsat si pe Barack Obama, inca din 2005, ca aparator al afro-americanilor. Dupa alegerile din SUA, Obama a facut, in februarie 2009, referiri la importanta Aspen Institute si la programele leadership de acolo, rasplatindu-i pe sefii organizatiei cu "Presidential Medal". La randul lui, Joe Biden are legaturi serioase cu institutul de la Aspen, Colorado. Geoana este membru al Aspen Institute, dar si presedintele filialei Romanesti. In plus, se spune ca detine o resedinta in Aspen - o asa-zisa ferma de lux, ca rasplata oferita de conducerea "clubului select" al  Institutului, la fel cum cei de la "Skull & Bones" isi rasplatesc si ei in bani si obiecte de valoare ucenicii. Mircea Geoana - si ca fost ambasador al Romaniei la Washington - ar parea, in acest context, favoritul noului regim al SUA.

crin.jpgCrin Antonescu

Antonescu foloseste un crin pe fond albastru. Albastru la care am facut referire mai devreme. derivat din culorile liberale - sageata albastra cu varful in sus, pe fond galben. Aceeasi simbolistica sageata albastra, fond galben, cu trandafir albastru, fond oranj. Galben foarte apropiat de oranj in codul culorilor, a explicat afinitatea si afiliatia prin care s-a format alianta D.A. in 2004. Sageata cu varful in sus reprezinta in masonerie cresterea deasupra tuturor. Filiatia ramurii masonice liberale romanesti este tot din Ritul Scotian, initiata de Amedeo Lazarescu, tatal lui Calin Popescu Tariceanu. Din aceasta ramura fac parte liberalii de frunte, inclusiv Dinu Patriciu, Ludovic Orban etc. Zona de actiune este Rotary Club.

Crinul, cu sase petale (vezi foto afis electoral) reprezinta in alchimie legatura dintre foc, aer, apa, pamant, metal si energie. Centru crinului reprezinta uniunea dintre aceste elemente alchimice, din care rezulta spiritul. Daca semnul liberal este sageata albastra pe fond galben, semnul lui Antonescu inverseaza culorile, adica crinul galben pe fond albastru. Un avertisment adresat initiatilor asupra detasarii candidatului de politica liberala de pana acum. O inversare a valorilor care doreste sa aratae independenta fata de structurile de pana acum. O noua viziune, o noua miscare liberala.

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii