Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zona de centru, scăldată în culori A fost finalizat parcul Primăriei Topalu

ro

11 Dec, 2013 00:00 2204 Marime text
În faţa noului sediu al Primăriei comunei Topalu a fost amenajat un parc prevăzut cu o fântână arteziană. Zona de centru, unde se află parcul, a fost placată cu pavele. De asemenea, a fost înfiinţat spaţiul verde, prin plantarea de gazon şi pomi ornamentali. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Pentru acest obiectiv a fost investită suma de 30.000 de euro, banii fiind alocaţi din bugetul local.
Şeful autorităţii locale a declarat că este mulţumit de lucrare. „Este un parc foarte frumos, care la această dată a fost împodobit de sărbătoare”, a precizat primarul Gheorghe Murat. Şeful localităţii a menţionat că au fost montate instalaţii şi perdele în toată comuna, nu numai în parcul nou amenajat, şi că nu a fost uitat nici satul Capidava. Faţă de anii anteriori s-au făcut şi mici modificări în privinţa iluminatului festiv. „Comuna arată extraordinar. În acest an, am luat şi instalaţii noi, însă majoritatea instalaţiilor montate pe străzi le-am avut şi-n anii anteriori”, a precizat, în acest sens, şeful autorităţii locale.

Primarul Gheorghe Murat nu a uitat nici de copii, nici de bătrâni. 260 de copii au primit daruri de sărbători, în data de 6 decembrie, de Moş Nicolae. Cadourile au fost împărţite la finalul unui spectacol de colinde şi tradiţii, organizat în Căminul Cultural Topalu. Primarul a precizat că îi aşteaptă în comună şi pe reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa care, la rândul lor, vor împărţi vineri, 13 decembrie, daruri copiilor din Topalu.
În data de 17 decembrie, 350 de persoane vârstnice vor primi, ca de fiecare dată, pachete de sărbători, conţinând un cozonac, ulei, zahăr, orez, făină şi dulciuri. Aceasta însă, nu înainte de a fi premiate, de primarul Gheorghe Murat, cuplurile de aur ale comunei. Special pentru vârstnici în sala Căminului Cultural Topalu va avea loc, tot în data de 17 decembrie, un spectacol de colinde şi de folclor românesc, pregătit de copii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii