Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde verde de la municipalitate. La Pavilionul Expoziţional se va amenaja un imobil care va deservi Serviciul Public de Impozite şi Taxe Locale

ro

22 Oct, 2019 00:00 1571 Marime text

Primăria municipiului Constanţa a emis certificatul de urbanism 3877 21/10/2019 solicitat de Consiliul Judeţean Constanţa încă de la începutul verii. Certificatul a fost emis în vederea autorizării construcţiei unui imobil care va deservi Serviciul Public de Impozite şi Taxe Locale (SPIT) pe bulevardul Mamaia nr. 331A, loc. Constanţa, în incinta Pavilionului Expoziţional.


Potrivit certificatului de urbanism, “construcţia cu funcţiunea de birouri se poate edifica doar în zona de reglementare urbanistică UTR 13 -ZCL 24”.


Potrivit conducerii Consiliului Judeţean Constanţa, Biroul SPIT va veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor în relaţionarea cu serviciul de permise, înmatriculări vehicule şi nu numai.
Serviciul Permise s-a mutat în incinta Pavilionului Expoziţional din toamna lui 2017 iar pentru eficienţă, programările se pot face şi online.

 

Citeşte şi:

Imagini de la eveniment Noul sediul al Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto, inaugurat (galerie foto)

Cum arată noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa (fotoreportaj)

Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto funcţionează de astăzi în Pavilionul Expoziţional din Mamaia


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii