Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:58 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa (fotoreportaj)

ro

09 Jan, 2018 17:48 4344 Marime text
Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa s-a mutat într-un sediu nou.
 
Astfel, prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 19 din 30.10.2017, s-a decis ca SPCRPCIV să funcționeze în incinta Pavilionului Expoziţional Constanța, mâine (n.r.. 10 ianuarie) fiind prima zi de lucru în noul sediu.
 
Programul de lucru cu publicul este luni între orele 8.30 – 18.30, iar marți, miercuri, joi și vineri programul este între orele 8.30 – 16.30
 
Spaţiul destinat serviciului se întinde pe o suprafaţă de 480 de metri pătraţi şi a fost transmis în folosinţă gratuită către Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa.
 
Aici se vor susţine probele teoretice, iar cele practice, chiar în parcarea pavilionului. Accesul la noua locaţie va fi mult mai facil solicitanţilor cu ajutorul autobuzelor RATC care circulă în zonă, iar cei care vin cu autoturisme beneficiază de locuri de parcare.
 
Până de curând, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa îşi desfăşoară activitatea pe bulevardul Mamaia, la parterul a două imobile care aparţin CNE Cernavodă. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii