Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:46 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou regulament de gospodărire, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța lansat în dezbatere publică (documente)

ro

17 Feb, 2021 00:00 939 Marime text
  • Regulamentul privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța a fost lansat în dezbatere publică pe site-ul municipalității
 
Un nou regulament, cel privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța a fost lansat în dezbatere publică pe site-ul municipalității.
În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 17.03.2021, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris: prin poștă, la sediul Direcției generale poliția locală, din str. Amzacea nr.13 sau prin email, la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro.
Proiectul de regulament poate fi studiat și în secțiunea “documente”.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii