Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:48 02 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța intră la vot în Consiliu Local Municipal. Ne-a costat 85.000 de lei!

ro

25 May, 2018 00:00 870 Marime text
Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța”, iniţiat de primarul Decebal Făgădău, intră la vot în şedinţa de săptămâna viitoare a Consiliului Local Municipal Constanţa. Proiectul este bazat pe strategia de dezvoltare şi promovare a turismului realizată pentru Primăria Constanţa de un grup de experţi în turism, în politici de dezvoltare, în urbanism şi amenajarea teritoriului, în economia turismului şi în programare culturală şi marketing de la Agorapolis.

Vă reamintim că Primăria Constanţa a atribuit, pe 17.08.2017, contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu.
 
Prin realizarea acestei strategii, municipalitatea a urmărit să creeze o bază adecvată pentru dezvoltarea turismului într-un mod integrat, echilibrat şi durabil, astfel încât să aducă beneficii culturale şi socio-economice considerabile zonei şi comunităţilor ei şi să fie în concordanţă cu priorităţile trasate de documentele strategice la nivel european şi naţional.
Strategia de dezvoltare şi promovare a turismului cuprinde o parte de analiză şi diagnostic al punctelor tari şi slabe identificate la nivelul municipiului, coordonarea, planificarea şi necesitatea implementării anumitor proiecte care vor conduce la dezvoltarea durabilă a turismului în zonă, precum şi o componentă de identificare a surselor de finanţare.
Strategia a costat fix 85.000 de lei fără TVA.
 

Despre Agorapolis SRL

 
Societatea are sediul social în Constanţa. Potrivit Registrului Comerţului, societatea este deţinută de Mihaela Puşnava. Tot ea este şi administrator al societăţii, care are ca domeniu principal de activitate „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legată de acestea“.
 

Citeşte şi:

Constanţa. Strategia de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu a fost finalizată. Primăria vă invită să o consultaţi. Care sunt obiectivele pe termen mediu şi lung? (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii